Hommelsedijk, wonen aan het water!

Geplaatst door: Lelieveld Makelaardij

Specificaties

Prijs vanaf:
€349.000
Prijs tot:
€ 349.000
Oppervlakte vanaf:
1780 m2
Oppervlakte tot:
1780 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Bouwkavel op unieke toplocatie aan het water, geschikt voor het oprichten van een royale vrijstaande woning met bijgebouw of garage. Het bijzondere aan deze bouwkavel is dat er een terras aan het water gecreëerd kan worden en de tuin op het zuiden ligt. De kavel is centraal gelegen aan de rand van het dorp op een prachtige locatie in het buitengebied van Heeswijk-Dinther (gemeente Bernheze). Op korte afstand van scholen, sportvelden, huisartsenpraktijk en het centrum.

Maar je wandelt of fietst ook zo de natuur in. De bouwkavel heeft een oppervlakte van 1.780m² waarop een woning gebouwd kan worden van circa 1.000 m³ met mogelijkheden dit uit te breiden met een kelderruimte. Door de mogelijkheid om een bijgebouw-/garage van een oppervlakte van circa 100 m² te bouwen is het gebruik multifunctioneel te noemen. Gebruik ten behoeve van praktijk aan huis, kantoor aan huis, atelier, en zelfs lichte bedrijvigheid: het behoort allemaal tot de mogelijkheden van deze locatie. Bestemmingsplan Wij zenden u graag de bestemmingsplaninformatie toe, waarin meer gedetailleerd wordt aangegeven wat ter plaatse gebouwd mag en kan worden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de mogelijkheden op locatie te komen bekijken en bespreken, maak hiervoor een afspraak met een van onze makelaars. Aanvaarding Per direct De genoemde koopsom is inclusief belastingen en exclusief notariskosten. De kosten voor aansluiting op nutsvoorzieningen zijn voor rekening van koper.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels