Hommelsedijk - Heeswijk-Dinther

Geplaatst door: Sjefri van Esch

Specificaties

Prijs vanaf:
€349
Prijs tot:
€ 349
Oppervlakte vanaf:
1780 m2
Oppervlakte tot:
1780 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Je eigen droomhuis bouwen. 2 unieke bouwkavels op toplocatie voor het oprichten van een royale vrijstaande woning met bijgebouw of garage. De tuin ligt op het zuiden en grenst aan een meertje. Deze bouwkavels zijn gelegen aan de Hommelsedijk en worden uitgegeven in het kader van de ruimte voor ruimteregeling, wat betekent dat de woning 1000 m3 en het bijgebouw 100 m2 mag bedragen.

De bouwkavels zijn fraai gelegen aan de rand van het dorp op korte afstand van scholen, sportvelden, huisartsenpraktijk en het centrum. Je wandelt of fietst zo de natuur in. In het dorp treft u alle noodzakelijke dagelijkse voorzieningen aan zoals supermarkten, slager, bakker, drogisterijen, kapper etc. Heeswijk Dinther ligt zeer centraal. Uden en Veghel zijn met de auto binnen 15 minuten te bereiken en binnen een half uurtje staat men midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch of Eindhoven. Ook de belangrijkste verkeersaders A2 en A50 zijn vanuit Heeswijk-Dinther makkelijk en snel te bereiken. Het openbaar vervoer is in Heeswijk-Dinther uitstekend geregeld.

BELANGRIJK : GOOGLE EARTH KLOPT NIET, DE STALLEN DIE HIER OP STAAN ZIJN GESLOOPT.!!!


» Bezoek website

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels