De IJsselgouwe

Geplaatst door: Postma Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€175.000
Prijs tot:
€ 199.000
Oppervlakte vanaf:
631 m2
Oppervlakte tot:
969 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
13

Project omschrijving

AANGEBODEN 13 VRIJSTAANDE BOUWKAVELS NAAR EIGEN WENS TE BOUWEN IN GROEN HEETEN! GEEN WELSTAND EN BOUWEN ZO GROOT ALS UW ZELF WILT!!

**Kavels 2, 2A, 3, 4, 5, 10a en 11 zijn inmiddels verkocht!** LIGGING De 13 kavels 'De IJsselgouwe' liggen aan de rand van Heeten op de voormalige locatie van ijsbaan De Pas. Wonen op deze plek betekent rust, ruimte en groen en biedt een goede uitvalsbasis voor een mooie wandeling en/of fietstocht in de fraaie Sallandse natuurgebieden. Ook is er op korte afstand het 'centrum' waarbij de gezelligheid opgezocht kan worden.

Belangrijke voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs en dagelijkse boodschappen zijn op korte afstand aanwezig, zowel in Heeten als in Raalte. SITUERING De kavels komen aan de nieuw te realiseren ontsluitingsweg vanaf de Dorpsstraat. Deze nieuwe weg wordt doodlopend, wat zorgt voor een rustige woonomgeving. De toekomstige bewoners van de kavels parkeren op eigen terrein, maar langs de weg is ook nog ruimte voor eventuele bezoekers. MOGELIJKHEDEN De kavels zijn bestemd voor vrijstaande woningen en variëren in grootte van circa 631 tot circa 969m² en de kavelprijzen variëren van € 175.000,-- tot 199.000,-- v.o.n. In het bestemmingsplan worden een aantal bouwregels voorgeschreven o.a. maximale bouwhoogte (9 meter) en goothoogte (3 meter) maar verder is het gebied welstandsvrij. Hierdoor is er veel vrijheid en een grote diversiteit aan woningen mogelijk.

HISTORIE Tussen 1967 en 2001 werd Zusterhuis IJsselgouwe aan de rand van Heeten bewoond door een groot aantal kloosterlingen. De prachtig aangelegde tuinen en wandelpaden ademden een en al rust uit en de dagen van de zusters werden gevuld met het naar de kapel gaan, creatieve activiteiten of een ontspannende wandeling. Alhoewel het klooster al geruime tijd is verdwenen, heeft locatie IJsselgouwe zijn kwaliteit behouden. Na de sloop van het klooster zijn er plannen gemaakt om het gebied geschikt te maken voor woningen. In het gebied zullen woningen en appartementen worden gebouwd.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels