Bouwkavels Medaillon, Enschede

Geplaatst door: Des Huizes Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€75.600
Prijs tot:
€ 174.300
Oppervlakte vanaf:
220 m2
Oppervlakte tot:
498 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
21

Project omschrijving

Bouwkavels in Enschede in het project Medaillon. In het noordelijke deel van de wijk Medaillon is het vanaf nu mogelijk uw eigen huis te realiseren! Wij bieden u de mogelijkheid om op één van de 21 kavels uw droomhuis waarheid te laten worden.

De bouwkavels zijn verdeeld over de deelplannen 2, 3 en 4 in de sfeergebieden parksingel, parkrand en tuinpark. Alle kavels verschillen in vorm en afmeting. De afmetingen variëren van 220 m² tot 500 m². U heeft al een kavel vanaf € 75.600,- inclusief 19% btw. Het gaat hier om bouwkavels vrij van bouwclaim! U bent dus vrij om te kiezen wie uw droomhuis mag realiseren!

Uiteraard zijn er wel regels verbonden aan de architectuur en bouwtechnische voorschriften voor deze kavels. U bent gezamenlijk met uw architect ervoor verantwoordelijk dat het ontwerp van uw woning aan deze eisen voldoet. Zo zullen er duurzame materialen worden gebruikt. Ook worden bestaande bomen gehandhaafd en wordt het hemelwater zichtbaar afgevoerd naar wadi’s.

Mocht u zich willen oriënteren wat er allemaal kan en mag: een gedrukte versie van het bestemmingsplan, het beeldkwaliteitsplan en het stedenbouwkundig plan liggen ter inzage bij de makelaar.Deze kunt u aanvragen via onderstaande button.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels