Hoog Elten - Eltener Berg

Geplaatst door: Classic Defenders Holding BV

Specificaties

Prijs vanaf:
€209.350
Prijs tot:
€ 212.265
Oppervlakte vanaf:
776 m2
Oppervlakte tot:
1240 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
3

Project omschrijving

Op prachtige locatie op de Eltenseberg gelegen in Hoch Elten heeft u de mogelijkheid om op werkelijk unieke locatie uw droomhuis te realiseren. De kavels liggen aan de rand van het bos en nabij het centrum van Elten Duitsland waar u diverse winkel - en horecavoorzieningen aantreft. Vanuit Nederland rijdt u binnen 5 minuten naar de dorpskern. Op de locatie aan de Maria- Sophiastrasse bieden wij 3 bouwkavels aan: Bouwkavel A: 801 m2 Bouwkavel B: 776 m2 Bouwkavel C: 790 m2 is reeds verkocht Bouwkavel D: 1.240 m2 De koopsom betreft € 265,-- per m2. Om u een beeld te geven van de bouwmogelijkheden op locatie, presenteren wij een aantal ontwerpen waarvan wij vermoeden dat een dergelijk type woning tot de bouwmogelijkheden behoort. Hieraan zijn geen rechten te ontleden en koper dient eea wel zelf te verifiëren. U bent vrij in uw keuze van aannemer en/ of architect.

Afbeeldingen zijn door KD-Haus en Van Oord Architectuur beschikbaar gesteld. Heeft u vragen dan vernemen wij dat graag van u.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels