De Stad 14 Hooge Mierde

Geplaatst door: Vosters Onroerend Goed bv

Specificaties

Prijs vanaf:
€275.000
Prijs tot:
€ 275.000
Oppervlakte vanaf:
1000 m2
Oppervlakte tot:
1000 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Te Koop twee mooie bouwkavels van ieder 1000 m2. Prachtig gelegen in het centrum van Hooge Mierde. Wij bieden u de kans om uw droomwoning te bouwen welke volgens het bestemmingsplan een inhoud mag hebben van maar liefst een kleine 1000 m3 exclusief bijgebouwen. De frontbreedte van het perceel is 15 meter. Koopprijs Kavel 1 - € 275.000,-- KK Koopprijs Kavel 2 - € 275.000,-- KK Deze percelen kunnen worden overgedragen met 2% overdrachtsbelasting omdat de bestaande woning nog aanwezig is. Geen BTW van toepassing. De bijgaande foto’s zijn impressies van woningen die daar zouden passen. Koper is uiteraard vrij een eigen ontwerp te maken.

Voor de bouwmogelijkheden gelden de volgende punten (in hoofdzaak): Hoofdgebouw: Goothoogte 6m1 Nokhoogte 10m1 Bouwbreedte hoofdgebouw: maximaal 9m1 (3m1 tot aan erfscheiding) Bouwdiepte hoofdgebouw: maximaal 15m1 Dakhelling hoofdgebouw minimaal 65% van het hoofdgebouw minimaal 35 en maximaal 60 graden Bijgebouw: Bijgebouw maximaal 200m2 oppervlakte buiten het bouwvlak, 3m1 achter de voorgevellijn van het hoofdgebouw (perceel wordt dan 1001 m2). Indien het perceel groter is dan 1000m2 mag er 200m2 aan bijgebouw gebouwd worden. Goothoogte 3,2m1 Nokhoogte 5,5m1 (tot 5,0m1 geen vergunning nodig) Carport: Bouwhoogte maximaal 3,2m1 Oppervlakte maximaal 30m2

Het oppervlakte van de carport wordt in mindering gebracht op het totale bebouwingsoppervlakte

Voor de volledig bouwmogelijkheden verwijzen wij u naar het geldend bestemmingsplan, in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ligging en omgeving Hooge Mierde is onderdeel van de gemeente Reusel- de Mierden en is een erg landelijk gebied. Het gebied is zeer populair onder de fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Er liggen een aantal natuurgebieden zoals het Zwartven, landgoed de Utrecht en de Neterselse Heide. Met 13.000 inwoners op een oppervlakte van bijna 7.795 hectare behoort Reusel - De Mierden tot de dunst bevolkte gebieden van Nederland. Er is een goede busverbinding naar de steden Tilburg en Eindhoven, vanuit Reusel is ook Turnhout (België) middels een vaste busverbinding te bereiken.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels