Julianapark - Hoogezand

Geplaatst door: Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Specificaties

Prijs vanaf:
€65.700
Prijs tot:
€ 97.500
Oppervlakte vanaf:
350 m2
Oppervlakte tot:
512 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
22

Project omschrijving

Bouwkavels Julianapark - Hoogezand-Sappenmeer

Het plan Julianapark ligt ten westen van Martenshoek, ingeklemd tussen de spoorlijn Groningen-Veendam/Bad Nieuweschans en de Julianastraat. Aan de westzijde van het plan liggen de velden van voetbalvereniging FVV. Het wooncomplex van de Hooge Horst grenst aan de oostzijde van het plan.

De gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft ‘Het Julianapark’ ontwikkeld op twee niet meer gebruikte velden van voetbalvereniging Kwiek. Het gebied is ongeveer 4 hectare groot.

Het Julianapark is goed ontsloten. De trein brengt u elk kwartier binnen 20 minuten naar het Centraal Station in Groningen. De buslijnen 73 en 76 van Qbuzz stoppen op een paar minuten lopen van het Julianapark op de Gorechtlaan. De bussen brengen u twee keer per uur binnen 30 minuten naar het Centraal Station in Groningen. Door de goede verbinding (A7) met Groningen staat u binnen 20 minuten met uw auto bij het UMCG.

Het winkelcentrum Martenshoek biedt een groot aanbod aan winkels en ligt op loopafstand van het plan. Het stadscentrum van Hoogezand-Sappemeer en overige voorzieningen liggen op korte afstand en zijn zowel per fiets als auto goed te bereiken.

Welstandsvrij bouwen in het Julianapark
De gemeenteraad heeft besloten dat er welstandsvrij gebouwd kan worden in het Julianapark.

Waarom welstandsvrij bouwen?

Op alle bouwplannen binnen de gemeente Hoogezand-Sappemeer is de Welstandsnota van toepassing. Dit betekent dat aanvragen voor een bouwvergunning aan deze nota worden getoetst. Als een bouwaanvraag met deze nota in strijd is, moet de aanvraag óf worden afgewezen óf worden aangepast.

Met de ontwikkeling van het Julianapark wil de gemeente Hoogezand-Sappemeer zoveel mogelijk ruimte geven aan het idee van consumentgericht bouwen en de invulling van het particuliere opdrachtgeverschap.

De gemeenteraad heeft daarom besloten het plangebied uit te sluiten van welstandstoezicht. Dit betekent dat een bouwvergunning die voor dit bestemmingsplan wordt ingediend, niet door de welstandscommissie (Libau) wordt getoetst aan de Welstandsnota.

Met de bouwvoorschriften in het bestemmingsplan wordt de stedenbouwkundige kwaliteit van het plan voldoende gewaarborgd.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels