Korte Bergweg 8D - Utrecht

Geplaatst door: Patist Makelaardij en Taxatiebureau

Specificaties

Prijs vanaf:
€500.000
Prijs tot:
€ 500.000
Oppervlakte vanaf:
770 m2
Oppervlakte tot:
770 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Huis ter Heide, een gezellige buurtschap van de Gemeente Zeist. Op een perceel grond van ca. 770m² gelegen aan de bosrand wordt deze bouwkavel te koop aangeboden tegen een koopsom van €500.000,- k.k. Over de bouwgrond wordt 6% overdrachtsbelasting gerekend. De Architect en de projectontwikkelaar hebben in overleg met de Gemeente en omwonenden een passend ontwerp met een compleet woonprogramma voor een gezin gemaakt. Zie hiervoor de aanmelding van de nieuwbouw van een luxe vrijstaande villa op deze locatie. Het is echter ook mogelijk om de bouwkavel te kopen en zelf een architect in de hand te nemen voor uw woonwensen.

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden! Het centrum van Zeist, Den Dolder en Utrecht, het NS station in Den Dolder, de vele wandelmogelijkheden in de bossen, sport- en recreatiemogelijkheden zorgen voor praktisch comfort en stedelijke voorzieningen. In de directe omgeving bevindt zich het monumentale Blookerpark, een landschappelijk aangelegd park naar ontwerp van H. Copijn uit 1860. Het perceel is goed bereikbaar, de Rijksweg A28, het NS station van Den Dolder en diverse busverbindingen zijn nabij.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels