Hulsel Kanten 3 - Hulsel

Geplaatst door: Box Makelaardij

Specificaties

Prijs vanaf:
€269.000
Oppervlakte vanaf:
1000 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Bouwkavels in Hulsel, Gemeente Reusel- De Mierden. 

De 3 bouwkavels zijn gelegen aan de rand van het dorp Hulsel (gemeente Reusel-de Mierden). Zo’n 200 meter na deze bouwkavels gaat de “Kanten” over in een zandweg waarover u direct de natuur in kunt. De kavels grenzen aan de achterzijde aan uitgestrekte landerijen en zijn gelegen tegenover het sportpark van Hulsel, wat binnenkort een paar honderd meter zal worden verplaatst richting het buitengebied van Hulsel. Naast het sportpark ligt een jonge, verkeersarme woonwijk met diverse groen en speelvoorzieningen.

Het bestemmingsplan biedt volop mogelijkheden om op deze unieke locatie de woning van uw dromen te bouwen.

Een impressie van het kerkdorp Hulsel

Hulsel is een kerkdorp in de Gemeente Reusel-De Mierden. Het is één van de acht Zaligheden in de Brabantse Kempen. Het dorp telt momenteel zo’n 750 inwoners met een 240-tal woningen.

Hulsel wordt grotendeels omringd door landbouwgebieden en een natuurgebied.

Ten noorden van Hulsel bevindt zich de Mispeleindse Heide, een heidegebied met de grote vennen “Groot Goor, Flaes en Kleine Flaes”, en ook enkele kleinere vennen. Dit gebied van meer dan 200 hectare sluit naar het Oosten aan bij de Neterselse Heide. De Mispeleindse Heide is een onderdeel van het prachtige Landgoed de Utrecht.

In Hulsel treft u naast een basisschool diverse voorzieningen, waaronder een gemeenschapshuis en sportaccommodaties aan.

Vanuit Hulsel is onder andere Bladel met alle winkels, voorzieningen en middelbare school binnen 5 autominuten bereikbaar of per fiets over een fietspad. Een uitvalsweg net buiten Hulsel brengt u binnen 20 minuten in het centrum van Tilburg en snelwegen richting Breda, Den Bosch en Eindhoven.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels