Wielewaallaan - Hurwenen

Geplaatst door: Gemeente Maasdriel

Specificaties

Prijs vanaf:
€114.000
Prijs tot:
€ 234.900
Oppervlakte vanaf:
380 m2
Oppervlakte tot:
783 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
12

Project omschrijving

Wielewaallaan

De gemeente Maasdriel heeft bouwkavels te koop aan de Wielewaallaan. De locatie is mooi landelijk gelegen aan de zuidrand van Hurwenen, nabij natuurreservaat de Hurnse Kil, maar ook dicht bij de A2 en treinstation Zaltbommel. Er zijn inmiddels 12 woningen gerealiseerd. Er zijn nu nog circa 12 bouwkavels te koop. Door de flexibiliteit in het plan kan de breedte van de kavels in overleg met de gemeente bepaald worden. Dit biedt dus een uitgelezen mogelijkheid om uw eigen woonwensen in te vullen.

Het plan

De gemeente heeft het bestemmingsplan uitgewerkt in een stedenbouwkundig ontwerp. Dit ontwerp biedt ruimte aan 12 vrije sector kavels, 6 huurwoningen van Woningstichting De Kernen en 6 koopwoningen van Woonlinie. Er is een verkaveling gemaakt met verschillende breedtematen. Door de flexibiliteit in het plan kunnen kavels breder of smaller worden en de aantallen wijzigen. Afhankelijk van de belangstelling en specifieke wensen, bijvoorbeeld voor bouwen in groepsverband, kan de verkaveling worden aangepast.

Zelf bouwen

Er zijn kavels voor een vrijstaande woning of een tweekapper te koop. U kunt zelf bouwen. Dit heet Particulier Opdrachtgeverschap (PO). Heeft u specifieke wensen? Bijvoorbeeld een breder of smaller kavel of wilt u uw eigen woning bouwen in groepsverband (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, ook wel CPO genoemd), neemt u dan contact met ons op. Wij gaan graag samen met u na of er mogelijkheden zijn om uw persoonlijke wensen te realiseren.

Verkoop kavels

Als u in aanmerking wilt komen voor een bouwkavel dan kunt zich hiervoor inschrijven met behulp van een inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier kunt u, samen met de verkoopbrochure, bij de gemeente Maasdriel opvragen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels