Kersenbuurt - Kerkdriel

Geplaatst door: Gemeente Maasdriel

Specificaties

Prijs vanaf:
€300
Oppervlakte vanaf:
150 m2
Oppervlakte tot:
1075 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
100

Project omschrijving

Bouwkavels in de Kersenbuurt. De Kersenbuurt is een woningbouwproject ten noordwesten van de kern Kerkdriel waarin allerlei soorten koop- en huurwoningen worden gerealiseerd. Het nieuwbouwproject is gelegen tussen de Hoorzik, Kloosterstraat, Veersteeg en Luttel Inghweg en opgedeeld in twee fasen. Binnen het plangebied worden verschillende soorten koop- en huurwoningen gerealiseerd. Daarnaast biedt de Kersenbuurt volop gelegenheid om zelf een woning te bouwen.

Verkoop kavels

Er is volop mogelijkheid je eigen woning te bouwen in een dorpse sfeer. Als thema daarvoor is "Wonen in een kleurrijk dorp" gekozen. Iedere straat is anders, met veel ruimte voor groen en water. De gemeente brengt een flink aantal bouwkavels op de markt voor vrijstaande woningen of tweekappers.

Als u in aanmerking wilt komen voor een bouwkavel in de Kersenbuurt kunt u zich hiervoor inschrijven met behulp van het bij de gemeente Maasdriel verkrijgbare inschrijfformulier.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels