Bouwgrond Rukkerweg, Kerkrade-West-Terwinselen

Geplaatst door: Hendriks

Specificaties

Prijs vanaf:
€45.000
Prijs tot:
€ 150.000
Oppervlakte vanaf:
440 m2
Oppervlakte tot:
925 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Totaal oppervlak bouwgrond Rukkerweg 925 m2

Gelegen in Terwinselen op de grens van Heerlen Landgraaf en Kerkrade. De binnenring sluit aan op de Rukkerweg 164. De buitenring is vrijwel klaar. Zakelijk gezien een niet te missen kans. Veilig in een bewoonde buurt, wat tegenwoordig als zeer belangrijk wordt gezien en een optimale zakelijke locatie. Perceel M231gedeeltelijk( de parkeerplaats) en M336 de achterliggende grond. De grond heeft een frontbreedte van ca.24meter en is ca. 42m diep.
2 Kavels. Alleen in een koop € 150.000,- Totale grondprijs dus slechts ca. €162,- p/m2 voor het gehele perceel. Perceel M336 is als bedrijfsterrein echter ook alleen te koop voor €45.000.- De prijs is dus verdeeld in €105.000+ €45.000 dus 150.000 in een koop. Ruiling of samenvoeging levert namelijk 2 stukken bouwgrond van elk 75.000,- per perceel.


Een vrijstaande woning met bedrijfsruimte met een enorme tuin of parkeerplaats ligt misschien meer voor de hand. Een veilige buurt met een mooie omgeving met aansluiting op de Binnenring Parkstad (Euregioweg)en straks ook de Parkstad-buitenring (in 2019) In het bestemmingsplan is bedrijf-en woonhuisbestemming toegestaan, zodat een bedrijfspand ook tot de mogelijkheden behoort. Het terrein is volledig met een toegangspoort afgesloten. Voor een projectontwikkelaar is een een mogelijkheid 6 of 9 appartementen te bouwen. De renovatie van de Rukkerweg is bijna voltooid met een rotonde op de Heistraat/Tunnelweg en geeft deze locatie een bijzondere uitstraling op de omgeving Terwinselen .

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels