Project Casterhoven

Geplaatst door: van Wanrooij

Specificaties

Prijs vanaf:
€312.500
Prijs tot:
€ 345.000
Oppervlakte vanaf:
833 m2
Oppervlakte tot:
1261 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
3

Project omschrijving

Bouwkavels in Kesteren, in de buurt van Wageningen, in de nieuwe wijk Casterhoven. Hier kunt u uw individuele droomhuis realiseren door zelf een huis te bouwen dat voldoet aan al uw wensen.

Het ultieme woongenot van een eigen huis is bereikbaar wanneer u in Casterhoven een van de vrije kavels koopt. Deze vrije kavels worden in twee fasen verkocht. De eerste fase omvat in totaal zes kavels. Twee kavels (nr 10 en 11) op een mooie zichtlocatie aan de Hoofdstraat. De overige vier kavels (nr 1-4) liggen direct achter de bestaande bebouwing en kijken straks aan de voorzijde uit over een mooie waterpartij.

Direct aan de zuidkant van het gezellige dorp Kesteren komt de nieuwe woonwijk Casterhoven. De wijk wordt gebouwd tussen het spoor, de Broekdijk en de Cuneraweg (provinciale weg). Casterhoven krijgt een ruime opzet met veel groen en water, met brede lanen, singels en hoven. In totaal komen er circa 600 woningen. Daarnaast krijgt Casterhoven een aantal maatschappelijke voorzieningen

Veel mensen zijn soms jaren op zoek naar hun droomhuis. Wie zelf bouwt op een nieuw perceel, heeft zijn droom binnen handbereik. U heeft maximale invloed op de keuze van het ontwerp, de architect, de materialen, de indeling etc. In Casterhoven kan deze wens in vervulling gaan. U bent helemaal vrij uw eigen architect en aannemer te kiezen. Samen met die bouwpartners bent u intensief betrokken bij het hele proces. Dit proces is uitdagend, maar ook spannend.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels