Wildenhoeksestraat 3A, Kruisland

Geplaatst door: Staal Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€495.000
Oppervlakte vanaf:
19068 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Centraal gelegen bouwkavel in landelijke omgeving, groot circa 19.068 m² gelegen aan en nabij de Wildenhoeksestraat 3A te Kruisland.

In een landelijke omgeving tussen Kruisland en Roosendaal en op enige afstand van de openbare weg ligt deze bouwkavel, groot circa 19.068 m². Kruisland heeft diverse kleinschalige voorzieningen, waaronder een supermarkt. Daarnaast zijn de uitgebreide voorzieningen van Oud Gastel en Roosendaal in een kleine 10 autominuten bereikbaar. Roosendaal heeft een centrum met een uitgebreid voorzieningenniveau, uitgebreide uitgaans- en sportgelegenheden en uitstekend openbaar vervoer. Ook de bereikbaarheid van Roosendaal is uitstekend. Roosendaal ligt langs de A17 en A58 en heeft op die manier een prima verbinding met de steden in de omgeving zoals Antwerpen, Breda en Rotterdam.

Een fraaie, privacybiedende en centraal gelegen woonlocatie in een landelijke omgeving.

De bouwkavel is gesitueerd aan de landelijke woonstraat "Wildenhoeksestraat" tussen Kruisland en Roosendaal met aan de voor- en achterzijde een schitterend uitzicht op de agrarische landerijen. De bouwkavel is bereikbaar middels een eigen oprijlaan van maar liefst 110 meter, welke zorgdraagt voor veel privacy.

De riante bouwkavel is een ideale woonlocatie vanwege het "vrij wonen" in het landelijke gebied, maar ook de directe nabijheid van diverse openbare voorzieningen en uitvalswegen.

De bouwkavel heeft een bouwvlak met een breedte van circa 30 meter en een diepte van circa 14 meter (oppervlakte circa 420 m²). De achtertuin is gelegen op het zuiden. De bouwkavel heeft gedeeltelijk een woonbestemming. Het achterste gedeelte (westelijk gedeelte) heeft de bestemming "Agrarisch" en kan daarmee onder andere uitstekend dienen als weiland.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels