Langbroekerdijk A72 LANGBROEK

Geplaatst door: Van Dam Makelaars BV

Specificaties

Prijs:
Verkocht
Oppervlakte vanaf:
1698 m2
Oppervlakte tot:
1698 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

BOUWKAVEL "KLEIN LUNENBURG III" TE LANGBROEK VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAANDE VILLA OF EEN TWEE-ONDER-ÉÉN KAP.

Uniek object, te renoveren BUNGALOW met carport met mogelijkheid van kantoor aan huis op prachtige locatie tegenover kasteel Lunenburg. Het gebouw is momenteel in gebruik als kantoor. De kantoorbestemming gaat over in een woonbestemming. Het perceel is ca. 1698 m2 groot. Het huidige totale (woon)oppervlak is ca. 130 m².

Huidige indeling. Overdekte grote entree met hal, twee toiletten, Aan de linkerzijde van de bungalow bevindt zich een tussenhal en 4 ruimtes (respectievelijk ca. 10 m², 6 m², 6 m² en 12 m², samen 34 m2) gescheiden door houten tussenwanden.

Aan de rechterzijde vindt u een tweede entree met hal en toegang tot ruimtes van ca. 45 m2, 32 m², 10 m² en 11 m². Daarnaast een keuken van ca. 11 m² en buiten een aangebouwde stookruimte inclusief CV installatie.

Aan het huidige gebouw dienen aanpassingen te worden verricht. Nadere informatie hierover is verkrijgbaar via de verkopende makelaar.

De te renoveren bungalow ligt aan de buitenzijde van de kleine kern van Langbroek; in de directe omgeving liggen boerderijen, landerijen en kastelen. De lommerrijke plek ademt de sfeer van rust en biedt u een uitgebreide natuurbeleving. De wetering met watervogels en vissen loopt langs het perceel.

Volgens het met zorg samengestelde, uitgebreide bomenplan (met gemeentelijk kapadvies) kan men een nieuwe situatie realiseren waarin bos en zonlicht op harmonieuze wijze samengaan zonder dat dit ten koste gaat van de privacy. Het perceel heeft een directe toegang tot de Langbroekerdijk via een nieuw aangelegde, fraaie houten brug met volautomatisch hek.

Kenmerken