Locatie de Groene Wereld

Geplaatst door: Patist Makelaardij en Taxatiebureau

Specificaties

Prijs vanaf:
€1.085.000
Prijs tot:
€ 1.085.000
Oppervlakte vanaf:
7272 m2
Oppervlakte tot:
7272 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

“Niemand is een binnen-mens” De mooiste locatie met de meeste vrijheid aan de Buurtweg in Leersum (Buurtschap Darthuizen) is nu te koop een op "eigen grond" (dus geen erfpacht) gelegen bouwkavel met uniek en blijvend vrij uitzicht over de Weilanden van het beschermde Utrechts Landschap. Dit perceel van 7272m² is uitstekend geschikt als bouwkavel. Uiteraard mag de koper ook de huidige opstallen renoveren voor een uniek en eigentijds woonhuis. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om de huidige opstallen met een totale inhoud van ca. 1100m³ te vervangen of nieuw te bouwen met een inhoud van 800m³ wat is uit te breiden tot 1100m³.

Gegevens hieromtrent zijn te verkrijgen bij de verkopend makelaar. In het proces van herontwikkeling tot bouwkavels is Architect Arjen de Jong van het gelijknamige architectenbureau betrokken geweest. Arjen begeleidt u uiteraard ook graag bij ontwikkeling en realisatie van uw droomvilla.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels