Buitenhof - Lelystad

Geplaatst door: De 4 Linden Makelaardij

Specificaties

Prijs vanaf:
€289.500
Prijs tot:
€ 311.500
Oppervlakte vanaf:
350 m2
Oppervlakte tot:
693 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
68

Project omschrijving

Bouwkavels in Lelystad in het project Buitenhof.

Alles op één locatie!
Buitenhof is een villapark met één centrale en dus veilige toegang. In het centrum van het villapark vindt u niet alleen een overdekt zwembad, restaurant, fitnessruimte en fysiopraktijk. Ook worden nog tennisbanen en een speelveldje voor kinderen aangelegd. Daarnaast komt er een knusse haven voor kleine schepen of sloepen. Ten slotte worden de huidige 4 golfholes aangepast en uitgebreid met nog eens vijf par 3 holes. Kortom, heerlijk genieten van veel comfort.

Ruime kavels
Om het buiten-karakter van de woningen te versterken hebben we gekozen voor extra grote kavels waar u als bewoner kunt genieten van een grote, diepe achtertuin, uitlopend in het groen van het park of de richting van de Oostervaart. Alle opritten aan de voorzijde van de woning zijn extra breed, zodat twee auto's naast elkaar geparkeerd kunnen worden. Deze luxe kunnen we ons veroorloven omdat ook rekening is gehouden met meer ruimte aan de voorzijde van de woningen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Huisliften


Kelders


Starterswoning


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels