Hof van Deventer - Kavel 1

Geplaatst door: Hof van Deventer B.V.

Specificaties

Prijs vanaf:
€275.600
Prijs tot:
€ 654.800
Oppervlakte vanaf:
3650 m2
Oppervlakte tot:
3650 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Het karakteristieke “Deel” is de basis van dit project. Deze voormalige vervallen schuur heeft, na de bestemmingsplanwijziging, een zelfstandige woonfunctie . Hierop ligt de verplichting om de “Deel” volledig te herstellen. De uitstraling van het gebouw is getoetst en voldoet aan de welstand- en monumenteneisen. De tekeningen zijn ter inzage. De omvang en het beeld van het gebouw ligt vast. De indeling kan naar wens ingevuld worden. De boomgaard heeft karakteristieke oude en jonge hoogstam fruitbomen. De oppervlakte van dit kavel is c.a. 3650 m2.

Dit kavel wordt aangeboden voor €275.600,– k.k.. Dit bedrag is exclusief de omgevingsvergunningstekeningen en berekeningen van de architect en constructeur. De (overheids-) leges zijn exclusief. Op dit kavel ligt de verplichting de “Deel” volgens de goedgekeurde tekeningen te herstellen.

De omgevingsvergunningstekeningen en berekeningen van het voorhandenliggende ontwerp van de architect en constructeur kunnen aangeboden worden voor €19.400,- incl. BTW. Dit is exclusief de (overheids-) leges. U heeft tevens de mogelijkheid om de karakteristieke schuur als casco* woning aan te kopen. U koopt dan een gerestaureerde schuur met zelfstandige woonfunctie. De gerestaureerde schuur en de bijbehorende grond wordt aangeboden voor €654.800,- v.o.n.

*casco= volledig vrij indeelbaar, geen indeling, binnenwanden, vloeren, keuken en badkamer. Het gebouw is wind en waterdicht.

Bij dit kavel heeft u de mogelijkheid om een deel van het bijgebouw bij te kopen. Het bijgebouw ‘’De schuur’’ zal opgedeeld worden in twee afzonderlijke compartimenten van c.a. 110 m2. Voor de uitstraling zijn voorlopig de impressies zoals die op de site staan de onderlegger voor de verdere uitwerking. De bijgebouwen zullen aan de buitenzijde voorzien worden van een nieuwe houten Douglas naturel bekleding. De scheiding binnen het gebouw zal uitgevoerd worden met een gaashek met een hoogte van 1000 mm. Indien gewenst kan dit tegen meerprijs volledig dicht, tot in de nok, uitgevoerd worden. De schuur is deels onderkelderd.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Starterswoning


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels