Hof van Deventer - Kavel 2

Geplaatst door: Hof van Deventer B.V.

Specificaties

Prijs vanaf:
€288.350
Prijs tot:
€ 288.350
Oppervlakte vanaf:
3650 m2
Oppervlakte tot:
3650 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Dit perceel heeft een grootte van c.a. 3650 m2. De te realiseren schuurwoning dient te voldoen aan de beeldkwaliteits- en bestemmingsplan eisen met de volgende hoofdkenmerken: maximaal 750 m3 en nokhoogte van 7.5 m1. De beeldkwaliteitsbeelden, waaraan de woningen moeten voldoen, staan op de site. Daarnaast zijn er nog diverse eisen. Deze moeten nog vastgesteld worden. Dit kavel wordt aangeboden voor € 288.350,– k.k. Dit kavel heeft naast de gezamenlijke ontsluiting aan de Hollinksweg en een extra zelfstandige ontsluiting aan de noordzijde. Dit kavel koopt u in combinatie met een deel van het bijgebouw (kavel 5B). Het bijgebouw ‘’De schuur’’ zal opgedeeld worden in twee afzonderlijke compartimenten van c.a. 110 m2. Voor de uitstraling zijn voorlopig de impressies zoals die op de site staan de onderlegger voor de verdere uitwerking.

De bijgebouwen zullen aan de buitenzijde voorzien worden van een nieuwe houten Douglas naturel bekleding. De scheiding binnen het gebouw zal uitgevoerd worden met een gaashek met een hoogte van 1000 mm. Indien gewenst kan dit tegen meerprijs volledig dicht, tot in de nok, uitgevoerd worden. De schuur is deels onderkelderd. Het bijgebouw wordt aangeboden voor €32.000,– k.k. Een aantrekkelijke uitbreiding. Optie: Door hergebruik van de bestaande fundering zou, afhankelijk van de grootte van de bebouwing een besparing gerealiseerd kunnen worden van €20.000,– tot €30.000,–.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels