Bouwkavel Jaegerweg Melderslo

Geplaatst door: Arvalis BV

Specificaties

Prijs vanaf:
€264.000
Prijs tot:
€ 264.000
Oppervlakte vanaf:
2500 m2
Oppervlakte tot:
2500 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Dit perceel bouwgrond, geschikt te maken als bouwkavel, is gelegen in het buitengebied tussen Melderslo en Horst. Deze bouwgrond is ideaal voor de liefhebber van landelijk wonen. Hier vindt u optimale rust en privacy en toch bent u slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Horst en Melderslo. De kavel heeft een oppervlakte van circa 2.500 m² en biedt u de kans uw eigen vrijstaande woning te bouwen; uiteraard binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan. De grootte van het bouwblok is onbeperkt. Met een front van circa 25 meter en een diepte van circa 103 meter is er veel variatie mogelijk in bouwvormen en stijlen. Wat bieden wij u?

Een riant perceel bouwgrond, waarvan de gemeente aangeeft dat de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouwen hier mogelijk is. Wat moet u zelf doen? De huidige ‘agrarische’ bestemming naar een ‘woon’ bestemming wijzigen. Dat hoeft u niet helemaal zelf te doen. Wilt u professioneel begeleid worden bij het overleg met de gemeente én bij de aanvraag van een bestemmingsplanwijziging, dan kunnen wij u helpen. Arvalis is specialist op dit vakgebied! We gaan met u om tafel en schetsen een plan waarmee we naar de gemeente gaan.

Vervolgens start de procedure en kijken we wat gedaan moet worden om het bestemmingsplan te wijzigen. Wat zijn de kosten (indicatief)? - aankoop van de kavel, vraagprijs € 55.000,00 k.k. - aankoop wooncontingent € 209.000,00 inclusief BTW - kosten bestemmingswijziging, circa € 12.000,00 Start hier de bouw van uw droomwoning? Neem via contactformulier gerust contact op voor meer informatie.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels