De Molenwiek

Geplaatst door: VORM Ontwikkeling B.V.

Specificaties

Prijs vanaf:
€485.000
Prijs tot:
€ 535.000
Oppervlakte vanaf:
930 m2
Oppervlakte tot:
1026 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

In hartje Mijnsheerenland op de locatie van basisschool “De Molenwiek” aan de Molenweg komt een kleinschalig nieuwbouwplan De Molenwiek met 2 prachtige kavels. De locatie is uniek en bevindt zich in een rustige woonwijk met veel volwassen groen. Kavels in De Molenwiek In De Molenwiek zijn 2 vrije kavels te koop, namelijk kavelnummer 27 én 28.

De beide vrije kavels bouwgrond hebben een oppervlakte van ca. 930 m2 (#27) en ca. 1026 m2 (#28). De kavels kenmerken zich door het volwassen groen in de woonwijk. De kavels kunnen ruimte bieden aan verscheidene soorten woningen. De kavels zijn ruim opgezet en bieden tal van mogelijkheden. De kavels zijn meer dan 40 meter diep en meer dan 20 meter breed.

Hierdoor heb je maximale vrijheid en kan je je woning oriënteren naar wens. Ook is er ruimte genoeg voor een garage en het stallen van meerdere auto’s.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels