Bouwkavel te Montfort

Geplaatst door: BenABC

Specificaties

Prijs vanaf:
€120.600
Prijs tot:
€ 120.600
Oppervlakte vanaf:
536 m2
Oppervlakte tot:
536 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Bouwkavel te Montfort Nu te koop een mooie, ruime en zonnige bouwkavel voor het bouwen van een moderne of traditionele vrijstaande droom woning met de achtertuin op het zuiden, op een perceel bouwgrond van totaal 536 M². Gelegen op een rustige en landelijke locatie in Montfort met vrij uitzicht op de natuur en het kasteel en kasteelpark van Montfort en de gezellige dorpskern, rijk aan historie, cultuur en een goed verenigingsleven op loopafstand.

Het is een mooi formaat bouwkavel van 18 meter breed en 30 meter diep met een bouwcontingent en een bouwvergunning. Gelegen aan de rand van het dorp, waar u zo de natuur in kunt lopen of fietsen en toch alle voorzieningen zoals supermarkt, basisschool, kinderopvang, openbaar vervoer en sportvelden op loopafstand heeft. Het is een centrale locatie in midden-limburg met een goede aansluiting op de A2 en de A73, op15 autominuten van de Maasplassen, van Echt, Roermond, Born, Duitsland en Belgie. Eindhoven, Venlo, Mönchengladbach en ook zuid-limburg, Maastricht en Heerlen zijn in 30 autominuten bereikbaar. De prijs bedraagt € 225,- kk per vierkante meter, is € 120.600,-

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels