Middelweg 49, Moordrecht

Geplaatst door: Max de Makelaar

Specificaties

Prijs vanaf:
€399.500
Prijs tot:
€ 800.000
Oppervlakte vanaf:
1700 m2
Oppervlakte tot:
3247 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Unieke landelijke gesitueerde bouwlocaties met een dorpskarakter nabij de Randstad. De dorpse omgeving biedt u alle wenselijke voorzieningen als het gaat om winkels, scholen, sport- en recreatiemogelijkheden, openbaar vervoer en uitvalswegen. De dorpse omgeving houdt niet in dat u ver verwijderd bent van alles wat de grotensteden de bieden hebben, zo staat u met ca. 12 autominuten in het centrum van Gouda, 18 autominuten in het centrum van Rotterdam, 32 autominuten in het centrum van Den Haag en 35 autominuten in het centrum van Utrecht. Deze bereikbaar is zo optimaal doordat u met 5 minuten al de A20 op rijdt en binnen 10 minuten de A12. 

Het reeds vastgestelde bestemmingsplan Middelweg 49 biedt u de mogelijkheid tot het bouwen van een ruime vrijstaande woning met bijgebouw(en) en wij bieden u daarin de keus uit maar liefst twee bouwkavels. 

Bouwkavels:

Er worden twee bouwkavels aangeboden die beide bebouwd mogen worden met een woning en bijgebouw(en). 

- Kavel 1 is ca. 1720 m² groot en heeft een bouwvlak van 988,8 m²;

- Kavel 2 is ca. 3400 m² groot en heeft een bouwvlak van 937,5 m²;

Bebouwing:

Beide woningen hebben een maximale inhoud van 750 m³ (exclusief de wettelijke vergunningsvrije uitbouw en bijvoorbeeld een kelder). De bijgebouwen bij iedere woningen bedragen maximaal 125 m². De bouw van een extra schuur op het perceel kadastraal bekend als Sectie C, nr. 4887 behorende bij kavel 2, van circa 52 m². Er wordt een maximale nokhoogte van 10 meter gehanteerd. De minimale goothoogte bedraagt 2,5 meter en de maximale goothoogte 6 meter. Met deze maximale inhoud, goot- en nokhoogte is aangesloten bij de woningen in de omgeving. De nieuwe woningen zijn daarmee, voor wat betreft maat en schaal, passend in de omgeving.

Er zijn nog geen concrete bouwplannen. Daarom is gekozen voor het opnemen van een ruim bouwvlak en aanduidingsvlak zodat het plan de gewenste flexibiliteit biedt in de exacte ligging van de woningen en bijgebouwen. U als koper heeft op deze manier de optimale vrijheid en mogelijkheden binnen de geboden kaders van het bouwvlak en de uitgangspunten in het bestemmingsplan. 

Bijzonderheden:

- KAVEL 1 ca. 1.720 m² met een bouwvlak van 988,8 m²;
- KAVEL 2 ca. 3.400 m² met een bouwvlak van 937,5 m²;
- Per kavel mag een vrijstaande woning met bijgebouw(en) gerealiseerd worden;
- Een vrijstaande woning met een maximale inhoud van 750 m³ (exclusief vrijstellingen);
- Een bijgebouw per woning van maximaal 125 m²;
- Maximale nokhoogte van 10 meter;
- Minimale goothoogte bedraagt 2,5 meter;
- Maximale goothoogte 6 meter;
- Een extra schuur/bijgebouw behorende bij kavel 2 van ca. 52 m²;

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels