Nieuw Veenlanden 2.0

Geplaatst door: Gemeente Borger-Odoorn

Specificaties

Prijs:
Verkocht
Oppervlakte vanaf:
530 m2
Oppervlakte tot:
1920 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
50

Project omschrijving

De gemeente Borger-Odoorn is de exploitant van de nieuwbouwlocatie Nieuw Veenlanden 2.0. Tot op dit moment zijn ruim 55 bouwkavels verkocht en bebouwd. Op de overige gronden kunnen nog +/- 65 woningen worden gerealiseerd. Kenmerkend aan Nieuw Veenlanden 2.0 is dat de realisering van de woningen grotendeels via particulier opdrachtgeverschap tot stand komt.

Dit brengt een grote diversiteit met zich mee in het straatbeeld. Deze diversiteit wordt benadrukt door het feit dat de breedte van de bouwkavel door de koper zelf bepaald wordt. Op basis van het woningontwerp is de minimale kavelbreedte te bepalen, daarnaast is het mogelijk om meer grond af te nemen. Een ander aspect van het particulier opdrachtgeverschap is de vrijheid voor wat betreft de keuze van architect en aannemer. Het enige uitgangspunt bij de bouw van de woningen is het beeldkwaliteitplan en bestemmingsplan.

Dat hiermee een scala aan woningontwerpen mogelijk is blijkt wel uit de al gebouwde woningen. Middels deze site willen wij u informeren over de stand van zaken in Nieuw Veenlanden 2.0, voor eventuele aanvullende informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Kenmerken