Nieuwbouw Cadzandseweg

Geplaatst door: ZwinRegio Vastgoedmakelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€178.000
Prijs tot:
€ 178.000
Oppervlakte vanaf:
750 m2
Oppervlakte tot:
750 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Realiseer op dit kavel uw vrijstaande woning! Een nieuwe woning bouwen, het is een spannende maar mooie stap. Én wat is er nu fijner dan samen met uw partner uw dromen te verwezenlijken, elkaar aan te vullen en tot in de kleinste woondetails keuzes maken? Natuurlijk hoeft u dit proces niet alleen te doorlopen. U doet dit samen met Bouwbedrijf Fraanje, dan wel uw eigen aannemer en/of architect. De Cadzandseweg grenst aan het buitengebied van Nieuwvliet, met zicht op de Mettenijedijk. De boombeplanting, de verspreide bebouwing in lint-vorm en de zilte zeelucht die je tegemoet komt bepalen hier het silhouet. Het te bebouwen perceel wordt ingevuld met een van vrijstaande woningen, die aansluiten bij het landschap en de karakteristiek van de bestaande bebouwing. Rianthuis ontwikkelde voor deze kavels fraaie woningen. Het Type Nieuwpoort is een moderne en ruime vrijstaande woning en kan worden gebouwd in een hedendaagse standaard variant of voorzien van luxe opties. Nog TWEE kavels beschikbaar van 750 m² Kavelprijs € 178.000 incl. 21% BTW.

Informeer naar de voorwaarden van de bouwkavels. We helpen graag bij de realisatie van uw nieuwe huis in Nieuwvliet. Eén van de mooiste kustplaatsjes in de ZwinRegio!

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels