Landgoed Sancta Maria - Noordwijk

Geplaatst door: Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria

Specificaties

Prijs vanaf:
€475.000
Prijs tot:
€ 650.000
Oppervlakte vanaf:
900 m2
Oppervlakte tot:
2706 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
8

Project omschrijving

Bouwkavel in Noorwijk op landgoed Sancta Maria

Loopt u rond met de droom om ooit eens een eigen villa te laten bouwen? Wij kunnen ons geen betere locatie voorstellen dan Landgoed Sancta Maria in Noordwijk. U krijgt er namelijk een unieke en historische locatie bij, een plek waar gelijkgestemden hun droom gaan verwezenlijken met de garantie van rust en privacy.

Met trots nodigen wij u uit op het prachtige landgoed Sancta Maria. Als u via de klassieke
toegangspoort het Landgoed betreedt, wordt gelijk duidelijk: dit is bijzonder.  Een unieke setting van prachtig volwassen groen en historische gebouwen op 45 hectare grond. Hier kunt u uw droomwoning verwezenlijken, op een kavel ten midden van prachtige bomen of door een riant herenhuis om te bouwen naar een paleis in het park. Behalve het geruis van de wind door de bomen en het gezang van de vogels is het hier heerlijk rustig. Optimaal ontspannen nabij strand en zee. Met de imposante uitstraling van het landgoed om u heen. Een unieke kans die u niet voorbij mag laten gaan, kom langs en laat u overtuigen!

Iedere zaterdag is het landgoed te bezoeken zonder afspraak van 11.00 tot 13.00 uur.
Doordeweeks is het uiteraard ook mogelijk om met één van de verkoopadviseurs op afspraak het landgoed te bezichtigen. Het adres t.b.v. uw navigatie is: Langevelderlaan 1 in Noordwijk.

Kavels Het Bos en De Lanen:

De bouwkavels zijn omgeven door prachtige bomen en variëren in de eerste verkoopfase in oppervlakte van ca. 900 tot 2.700 m2. Wilt u een vierkante kavel of liever langwerpig? Aan het water of liever aan het park? U vindt het op Landgoed Sancta Maria.

In de eerste verkoopfase worden 28 kavels in verkoop gebracht die liggen in deelgebied De Lanen (kavelnummer 101 tot en met 128). Het gebied heeft een open karakter. Hier is een bebouwbaar oppervlak van 165m2 toegestaan, wat de mogelijkheid biedt voor het bouwen van een riante woning van circa 1.750m3. De kavelgrootte varieert van ca. 900 tot 2.706 m2.

In de eerste verkoopfase worden 14 kavels in verkoop gebracht die liggen
in deelgebied Het Bos (kavelnummer 1 t/m 15, behalve kavelnummer 7 aangezien
hier momenteel de bouwinrit is gelegen). Het Bos heeft een meer groen karakter
door de aanwezige boszones. De boszones absorberen de woningen en bieden
beschutting en privacy. De woningen worden opgenomen in het groen, waardoor de
eisen vanuit de welstand minimaal zijn. Het toegestane bebouwbaar oppervlak van
185m2 biedt de mogelijkheid van voor het bouwen van een woning van circa
2.000m3. De kavelgrootte varieert van ca. 1.000 tot 2.300 m2.

Kiest u voor de volledige de regie over uw ontwerp of laat u zich geheel ontzorgen?

Hoe u het proces inricht, om te komen van uw droomwoning naar uw nieuwe thuis, bepaalt u zelf. De Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria levert u het kavel om uw droomwoning op te bouwen. De uitwerking van uw woning heeft u in eigen hand.

U kunt kiezen voor de volgende twee opties:

1.Kavel met eigen ontwerp
Een vrije kavel. Vrijheid is het sleutelwoord. In de unieke setting van dit landgoed krijgt u de ruimte voor het realiseren van uw woondroom. Als u kiest voor een ‘kavel met eigen ontwerp’ bent u vrij om zelf een architect en een aannemer te selecteren. Wie weet, heeft u al iemand op het oog. Als u liever gebruik maakt van onze contacten en expertise, kies dan voor een ‘kavel met ontwerp van architect’.

2.Kavel met ontwerp van architect
Zorgeloos uw vrije kavel laten bebouwen. Daar kiest u voor als u een kavel koopt ‘met architect’. De door ons geselecteerde architecten kunnen u volledig ontzorgen tijdens het ontwerp-, vergunnings- en bouwproces. Zij staan u graag bij als deskundige partner. Ter inspiratie vindt u op onze website referentiebeelden van eerder door deze partijen gerealiseerde woningen. Zit uw droomhuis hiertussen?

Genoeg verteld, u moet vooral het landgoed met eigen ogen komen bekijken en u laten overtuigen van de meerwaarde die Landgoed Sancta Maria te bieden heeft.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels