De Oude Melkfabriek - Oldebroek

Geplaatst door: HBC Planontwikkeling

Specificaties

Prijs:
Verkocht
Oppervlakte vanaf:
2370 m2
Oppervlakte tot:
3590 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
4

Project omschrijving

Op het terrein van een oude melkfabriek biedt HBC Planontwikkeling vier bouwkavels aan van circa 2.400 tot 3.400 m2. Bouw een woning van 700 m3 exclusief vergunningsvrij bouwen en woon in de prachtige, landelijke omgeving van de Noord-Veluwe, omringd door uitgestrekte weilanden. De kavels liggen aan de Zuiderzeestraatweg tussen de afslag van de A28 en Oldebroek.

Zoals ook in de brochure is opgenomen werkt HBC Planontwikkeling samen met Selekthuis om u een scala aan mogelijkheden te beiden zodat uw droomhuis werkelijkheid kan worden. Deze voorbeeldwoningen dienen om u meer inzicht te geven in de mogelijkheden en vormen geen enkele verplichting tot opdrachtverlening aan Selekthuis.

Wel zijn wij er van overtuigd u hiermee passende en concurrerende woningplannen te hebben voorgesteld. Wij hebben voor u een selectie gemaakt om u inzicht te geven in de totaalprijs van de combinatie woning en bouwkavel. Het afwerkingsniveau van de woningen is zonder meer volledig te noemen, alleen de keuken is niet meegenomen in de basis. Een voorbeeld: - "Een gezellig landhuis" op bouwkavel 3 kost compleet € 519.000,- VON. - "Rijk gedetailleerd" op bouwkavel 3 kost compleet € 577.500,- VON. - "Een natuurlijke mix" op bouwkavel 3 kost compleet € 620.000,- VON.

Bestemmingsplan •Op basis van bepalingen in het bestemmingsplan is het volgende kavelpaspoort opgesteld: •De maximale goothoogte van de woningen is 4,5 meter en de maximale nokhoogte is 9,5 meter. •De bouw van een bijgebouw is toegestaan. Het maximale oppervlak is 100 m2. •De maximale goothoogte van bijgebouwen is 3,5 meter en de maximale nokhoogte 6,5 meter. •Aanleg van watergangen en houtsingels •Gezamenlijke opritten Kavel 1: kavelgrootte 3.380 m² Kavel 2: kavelgrootte 2.585 m² Kavel 3: kavelgrootte 2.370 m² Kavel 4: kavelgrootte 2.890 m² De koopsom is vrij op naam. Dit betekent dat u geen notariskosten en overdrachtsbelasting betaalt, deze kosten komen voor rekening van verkoper.

Kenmerken