Golfresidentie BrugseVaart

Geplaatst door: ZwinRegio Vastgoedmakelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€260.000
Prijs tot:
€ 430.000
Oppervlakte vanaf:
656 m2
Oppervlakte tot:
1015 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
10

Project omschrijving

BrugseVaart! Een unieke locatie waar nu de exclusieve mogelijkheid wordt geboden een landhuis te bemachtigen, pal aan de greens van een gerenommeerde golfbaan.

Een groene oase, die het buitenleven ademt - maar vooral die ene, unieke belofte in zich draagt: golf als pure lifestyle. Van de weelderig aangelegde natuur tot het palladiaanse clubhuis dat in faciliteiten en sfeer zijn gelijke niet kent in Europa. De golfclub nabij Knokke biedt een ambiance die terecht zeer hoog staat aangeschreven, in West Zeeuws-Vlaanderen en ver daarbuiten. Wat een ongekende luxe om elke ochtend te ontwaken op deze golfbaan... Binnen Golfresidentie BrugseVaart zullen zowel majestueuze landhuizen als luxueuze (half)vrijstaande villa's aan de greens worden gerealiseerd. Ieder type villa heeft een aparte benaming gekregen; par3, par4, par4 eagle en par5. Elke woning wordt voorzien van onder meer een fraaie entree met dubbele deuren naar de living, hoge plafonds, grote raampartijen, een aparte trapzaal, een eetzaal, een woonkeuken en een bureau. De stijlvolle 'Dutch Colonial' architectuur geeft de residentie een unieke eigen uitstraling en wordt vertaald in diverse fraaie details in het interieur.

Golfclub Niet eerder in de lage landen werd de mogelijkheid geboden een domein aan te kopen, pal aan de greens van een gerenommeerde golfbaan. Een landhuis op een royale kavel, in het verlengde van de golfcourse, fraai aangelegd met bomen, struiken en waterpartijen. Een groene oase, die niet alleen de vrijheid van het buitenleven ademt - maar vooral die ene, unieke belofte in zich draagt: golf als pure lifestyle. De zuiderse vakantiesfeer, zo typerend voor de golfclub Oostburg, vermengt zich in de tuinen van golfresidentie Brugse Vaart op verfrissende wijze met het landschap van West Zeeuws-Vlaanderen. De pelikanen en pijnbomen verhogen de mediterrane kustsfeer en deze bomen filteren de zon tot een aangename schaduw zonder het zicht op de golfbaan te belemmeren. De gehele residentie is er immers op ingericht om een volkomen eenheid te vormen met de natuur op de golfbaan. Het clubhuis in Palladiaanse stijl – gelegen te midden van de 18 holes - behoort beslist tot één van de indrukwekkendste van het continent, met grote zalen en ruimtes, maar boven alles een zeer gemoedelijke sfeer.

U kunt hier terecht om samen te borrelen in de Club Lounge of te genieten van een diner op het zonnige terras met uitzicht over de golfbaan, voor als u geen zin heeft zelf in uw keuken te staan. Keuken Een goede keuken is een persoonlijke keuken, volgens Mario, chef-kok in restaurant 'The Club House', Golfclub Brugse Vaart. Zoals zijn eigen keuken maatwerk is, zal dat ook het geval zijn bij de keukens in de villa's te Brugse Vaart, waar men naar eigen smaak en wens kan variëren met onder meer frontjes, grepen en werkblad. Badkamers De tekeningen van de badkamers spreken op zich al tot de verbeelding. De meer dan royale afmetingen, de diepe inloopdouches, het luxe bad sfeervol onder het schuine dak… Wat de landhuizen op Golfresidentie BrugseVaart aan de buitenzijde beloven, maken ze aan de binnenzijde geheel waar. Parket, natuursteen… Er is heel bewust gekozen voor het niveau en de beleving van echte materialen en duurzame kwaliteit. Dat geldt zeker voor het sanitair dat werd geselecteerd voor de vorstelijke badkamers in de nieuwe residenties. De architect De landhuizen in Golfresidentie BrugseVaart zijn ontworpen door architect Dyselinck - architecten kantoor Dedalus. Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijke rondleiding met voorstelling op de golfbaan Oostburg. Maak vrijblijvend een afspraak met ons! --- Het Zwin was van oorsprong de zeearm die voor Brugge de route naar de Noordzee ontsloot met een monding van ruim 6 km breed. De naam ‘Brugse vaart’ stamt uit de 16de eeuw, toen de stad Brugge een kanaal liet graven om de verzanding van het Zwin tegen te gaan. Door aanslibbing en verzanding is er heden ten dage niet veel meer van over dan een strandgeul met achterliggende slufter.

Het voor Nederland zeer zeldzame, actieve krekengebied bestaat uit schorren, slikken, stranden en duinen. In het Zwin is het een komen en gaan van trekvogels. De strandgeul, die bij laagwater maar enkeldiep is, vormt de grens tussen Nederland (Retranchement) en België (Knokke). Vanuit Cadzand-Bad wandelt u zo van het strand, langs natuurgebied het Zwin, naar Knokke toe. De Zwin Regio kenmerkt zich door zijn gunstige ligging vlakbij de kust en de rijke Vlaamse steden Knokke en Brugge. Zijn eigen groene karakter samen met het kwalitatieve achterland in Vlaanderen maken vandaag van West Zeeuws-Vlaanderen een gebied met een groot toekomstperspectief. Niet alleen op het vlak van recreatieve ontwikkeling, ook als te ontdekken woongebied voor vele jonge Vlamingen. Nabijheid Op 22 km de grandeur van Knokke De Belgische badplaats Knokke heeft een geheel eigen, betoverende charme. De kleine stad staat wijd en zijd bekend als exclusief dankzij de prachtige natuurlijke ligging, de luxe villa’s en appartementen, de strandpaviljoens en natuurlijk het beroemde casino. Knokke is een stad om te shoppen, ontspannen, genieten en om te flaneren op de boulevard. Vanwege de honderden (mode)boetieks, tientallen kunstgaleries en 250 restaurants wordt Knokke wel ‘Petit Paris’ genoemd. Maar in alle eerlijkheid kan de Seine niet tippen aan 12.000 meter zuiver zand en uitzicht over de Noordzee. Op 28 km middeleeuws Brugge Geen andere Belgische stad heeft haar middeleeuwse karakter zo goed weten te behouden als de provinciehoofdstad van West-Vlaanderen. Een heerlijke stad om te shoppen, te genieten van de lekkerste chocola van België en u laten te verrassen door het rijke culturele aanbod.

Op 37 km shoppen in Middelburg Ook Middelburg is een stad met een rijk verleden. Gesticht in de tijd van de Vikingen, maar vooral bekend vanwege de fraaie koopmanshuizen uit de gouden eeuw. In de middeleeuwse abdij in het gezellige winkelcentrum verrast het Zeeuws Museum u met eigentijdse wisselende exposities over de onverwachte kant van Zeeland, zoals wereldberoemde wandtapijten uit de 16e eeuw met zeeslagen uit de 80-jarige oorlog. De veelzijdige vaste collectie omhelst onder andere archeologie, schilderijen en porselein.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels