Groene Woud 77a

Geplaatst door: Van Meer Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€299.000
Prijs tot:
€ 299.000
Oppervlakte vanaf:
960 m2
Oppervlakte tot:
960 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Een mooi bouwkavel van circa 960 m² voor de bouw van een vrijstaand woonhuis met bijgebouwen. Gelegen op een mooie locatie aan de rand van het dorp. Zowel het buitengebied als het dorpscentrum liggen op een steenworp afstand. Het Groene Woud is een rustige straat, die het dorpscentrum en het buitengebied met elkaar verbindt, en waar zowel nieuwbouw als bestaande, gevarieerde bebouwing, elkaar afwisselen. Gelegen in het buitengebied met het dorpscentrum met al haar voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer vlakbij. Het bouwkavel heeft een frontbreedte van 30 meter. Het plan voor de afgebeelde woning is volgens de voorschriften van het bestemmingsplan. Goedkeuring welstand en het aanvragen van de omgevingsvergunning dient nog te geschieden. De architect is de koper hierbij graag van dienst. De bebouwingsmogelijkheden zijn conform het geldende bestemmingsplan, wat globaal inhoudt dat een woonhuis mag worden gebouwd van 750 m³ en een bijgebouw van 100 m².

De volgende kosten zijn inbegrepen:
* Herziening van het bestemmingsplan
* Bodemonderzoek
* kadastraal inmeten

Niet inbegrepen zijn onder meer de kosten voor het aanvragen van een omgevingsvergunning en de kosten voor het aansluiten van de nutsvoorzieningen. Hier is dus de gelegenheid om de woning die bij u past te creëren. Binnen de aangegeven contouren bepaalt u zelf de uitstralingen, indeling, type en alles wat bij u past. Een nieuwe woning heeft ook praktische voordelen. De eerstkomende 10 jaar zal er nauwelijks onderhoud zijn. Verder zijn er vele mogelijkheden om duurzaam en energiezuinig te bouwen, waardoor veel lagere energielasten het vooruitzicht zijn.

Nog steeds zijn er ook subsidies te verkrijgen als er duurzaam en/of energiezuinig wordt gebouwd. Wonen in een nieuwe woning zal aangenaam en comfortabel zijn en ook gezond en veilig.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Starterswoning


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels