Bouwgrond Paasloo, Paasloreweg

Geplaatst door: Wind vastgoed ontwikkeling

Specificaties

Prijs:
Verkocht
Oppervlakte vanaf:
1947 m2
Oppervlakte tot:
1947 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Bouwgrond in Paasloo Paasloërweg 32A

Zeer royale BOUWKAVEL voor de bouw van een VRIJSTAANDE WONING met BIJGEBOUW. Ligging aan een doorgaande weg, in een natuurrijke omgeving nabij natuurgebied "De Weerribben-De Wieden" op 1.947 m² eigen grond!

De kavel van de nieuw te bouwen woning heeft in het kader van een zgn. rood voor rood regeling een woonbestemming gekregen, hiertoe dient de voormalige kippenschuur, huidige bebouwing, te worden gesloopt. De nieuw te bouwen woning dient op het bestaande bouwvlak opgericht te worden met als typering "erfwoning".

Aan de zuidelijke grens van het perceel is een landschapskenmerkende houtwal gelegen met beplantingsverplichting volgens voorschriften.

Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. Bezoek de site van de gemeente Steenwijkerland voor informatie over bebouwingsmogelijkheden.

Voor deze kavel gelden vanuit de gemeente geen bijzondere voorschriften. Vanzelfsprekend moet het geheel voldoen aan redelijke eisen van welstand. Om dit te toetsen zal een ontwerp door de Welstandscommissie worden beoordeeld.

Paasloo is gelegen nabij het uitgestrekte natuurgebied Nationaal Park "De Weerribben-De Wieden" op korte afstand van het dorp Oldemarkt met ruime voorzieningen zoals meerdere scholen, kerken, middenstand en een groot aantal verenigingen. Grotere plaatsen in de omgeving zijn Steenwijk en Wolvega, beide op ca. 9 km. afstand.

Kenmerken