Ackerswoude - Pijnacker

Geplaatst door: gemeente Pijnacker-Nootdorp

Specificaties

Prijs vanaf:
€460
Prijs tot:
€ 490
Oppervlakte vanaf:
300 m2
Oppervlakte tot:
1000 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
10

Project omschrijving

INSCHRIJVING 1e FASE VAN START TOT 9 SEPT. 2013 Woonkavels in Pijnacker. Op twee locaties in de nieuw te bouwen woonwijk Ackerswoude in Pijnacker zijn vrije kavels te koop. Beide locaties sluiten aan op de bestaande bebouwing, maar hebben elk een eigen karakter. De ene is gelegen achter de lintbebebouwing van de Klapwijkseweg dichtbij het levendige centrum van Pijnacker. De andere locatie is gelegen aan de waterplas aan de rand van de wijk en sluit aan bij de bestaande tuinderswoningen.

De kavelgrootte kiest u zelf! Gaat uw voorkeur uit naar een vrijstaande woning of bouwt u liever samen met anderen een woning? In Ackerswoude bouwt u de woning waar u behoefte aan heeft. Zo woont u comfortabel op de manier die bij u past?

Interesse in een woonkavel? Meer informatie over de kavels en de inschrijfprocedure is te vinden in het Kavelpaspoort. Vraag nu aan via onderstaande button. We bespreken met u graag de mogelijkheden.

n.b. de prijzen zijn exclusief BTW.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels