Kleyn Valckensteyn - Poortugaal

Geplaatst door: Greveling Makelaardij & Taxaties

Specificaties

Prijs vanaf:
€799.000
Oppervlakte vanaf:
2500 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Bouwkavels in Poortugaal aan de Slot Valkensteinsedijk

De twee kavels liggen naast elkaar en zijn elk 2500 m2 hierdoor vormen samen een geheel, maar hebben toch een eigen uitstraling en identiteit. Vanaf de dijk komen twee gemeenschappelijke op- en afritten en de bouwkavels worden omzoomd door water. Dit zorgt voor een vrij en veilig gevoel!

Het uitzicht

De ligging aan de dijk brengt een bijzondere sfeer met zich mee. Het slingerende dijkje is prachtig begroeid met hoge bomen en vormt een natuurlijke afscheiding van uw perceel. De kavels liggen verscholen in het groen, maar hebben ook mooie doorkijkjes met weidse vergezichten. Een perfecte mix van privacy, groen en uitzicht.

File vermijden
Met uw speciale bewonerspas krijgt u een directe doorgang naar de A15 (ring Rotterdam Zuid) en de Rotterdamse havens. Zo voorkomt u in de spits vervelende files rond de toegangswegen. Bovendien wordt door de bewonerspas sluipverkeer geweerd, wat uw rust en privacy ten goede komt.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels