Franciscushof - Raalte

Geplaatst door: Ontwikkelcombinatie Franciscushof VOF

Specificaties

Prijs vanaf:
€195.400
Prijs tot:
€ 253.400
Oppervlakte vanaf:
595 m2
Oppervlakte tot:
846 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
33

Project omschrijving

Bouwkavels in Raalte in het project Franciscushof!

Franciscushof in Raalte is een droomlocatie voor het pure wonen. Franciscushof heeft landschappelijk, stedenbouwkundig en architectonisch uitzonderlijke kwaliteiten en is daardoor uniek in de regio. Het is het bijzondere karakter, het gevoel voor smaak en stijl in Franciscushof, dat mensen aanspreekt die kiezen voor ultiem woongenot.

Landelijke uitstraling
Franciscushof krijgt een groene, landelijke uitstraling en een ruime opzet. Stedenbouwkundig en architectonisch is Franciscushof van hoge kwaliteit. Er komen 350 woningen in uiteenlopende typen: woningen in bijzondere projectbouw en luxe appartementen. Uniek is de mogelijkheid om een vrije kavel te kopen waarop u uw eigen droomhuis realiseert.

Alles dichtbij
Belangrijke voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs en dagelijkse boodschappen zijn dichtbij. Franciscushof is tevens een goede uitvalsbasis voor een mooie wandeling in het bos, over het open veld of langs het water.

Wonen in een landschappelijke omgeving met alle voorzieningen op korte afstand en leven in een persoonlijke en eigen stijl? Franciscushof maakt puur wonen mogelijk!

Meer informatie is via de button hieronder vrijblijvend op te vragen!

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels