Rockanje - Carte Blanche Exclusief

Geplaatst door: Truijers Vastgoed B.V.

Specificaties

Prijs vanaf:
€387.000
Prijs tot:
€ 430.000
Oppervlakte vanaf:
2900 m2
Oppervlakte tot:
6238 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
3

Project omschrijving

Tussen Rockanje en Oostvoorne zorgen de bossen, duinen, stranden, meren en de landelijke omgeving voor een diversiteit aan landschappen. Grenzend aan deze zichtbare luxe heeft u de complete vrijheid om uw woonwensen naar eigen inzicht te realiseren. Deze toplocatie aan de Middeldijk zal slechts worden voorzien van drie exclusieve woningen. Door het beperkte aantal toegestane woningen krijgen de kavels een royale afmeting (vanaf ca. 2.900 m2), waarbinnen u uw eigen landschap kunt vormgegeven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het bouwkavel aan de achterzijde optioneel uit te breiden met ca. 3.100 m2 tot 9.950 m2 extra kaveloppervlakte, ideaal voor paardenliefhebbers. Per kavel mag een bebouwingsoppervlakte worden gerealiseerd van maximaal 300 m2, eventueel te verdelen over meerdere (bij)gebouwen.

Bovendien is het mogelijk om binnen deze footprint ook meerdere woonlagen te realiseren. Daarnaast is het eveneens mogelijk om maximaal 150 m2 vergunningsvrije bouwwerken te realiseren. Uiteraard helpen wij u graag op weg om de juiste keuzes te maken, zodat de balans tussen de grootte van de woning én het kavel feilloos aansluit op uw eigen woonbehoefte.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels