Bouwkavel Groothorstweg Sevenum

Geplaatst door: Arvalis BV

Specificaties

Prijs vanaf:
€194.500
Prijs tot:
€ 194.500
Oppervlakte vanaf:
1433 m2
Oppervlakte tot:
1433 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Ruimte & Vrijheid Dit riante bouwkavel is gelegen in een weids landschap waar de rust overheerst én toch onverwacht dicht bij het levendige centrum van het dorp Sevenum. Deze ligging maakt dit kavel uniek! De kavel heeft een oppervlakte van 1.433m2 en biedt u de kans uw eigen vrijstaande woning te bouwen; uiteraard binnen de mogelijkheden van het beeldkwaliteitsplan.

De grootte van het bouwblok is 750 m2. Met een front van circa 34 meter en een diepte van circa 42 meter is er veel variatie mogelijk in bouwvormen en stijlen. Wat bieden wij u? Een mooie bouwkavel, waarvan de gemeente aangeeft dat de bouw van een riante vrijstaande woning met bijgebouwen hier mogelijk is.

Wat moet u zelf doen? De huidige ‘agrarische’ bestemming naar een ‘woon’ bestemming wijzigen. Dat hoeft u niet helemaal zelf te doen. Wilt u professioneel begeleid worden bij het overleg met de gemeente én bij de aanvraag van een bestemmingsplanwijziging, dan kunnen wij u helpen. Arvalis is specialist op dit vakgebied! We gaan met u om tafel en schetsen een plan waarmee we naar de gemeente gaan. Vervolgens start de procedure en kijken we wat gedaan moet worden om het bestemmingsplan te wijzigen.

Wat zijn de kosten (indicatief)? - aankoop van de kavel, vraagprijs € 29.500,00 k.k. - gemeentelijke variabele kwaliteitsbijdrage € 165.000,00 - kosten bestemmingswijziging, circa € 12.000,00 Omgeving

De bouwkavel is gelegen op een rustige locatie in Sevenum in een landelijke natuurrijke woonomgeving, maar toch met het centrum van Sevenum op korte afstand. De sfeer van een gezellig, historisch kerkdorp is goed bewaard gebleven. Sevenum is één van de oudst bewoonde plaatsen in Noord-Limburg. In de kern van Sevenum is een divers aanbod van gezellige horecagelegenheden en in de directe omgeving vindt men een aantal grote publiekstrekkers waaronder attractiepark Toverland en recreatiecentrum De Schatberg, met zijn regionaal bekendstaande camping en dagrecreatiepark. Maar uiteraard zijn alle moderne voorzieningen ook binnen handbereik. Winkels, basisschool, sportcentrum en cultureel centrum zijn hiervan enkele voorbeelden. Sevenum heeft ook een bloeiend verenigingsleven waardoor er altijd wel iets te doen is. De uitvalswegen naar Eindhoven, Nijmegen en Venlo zijn slechts een tiental minuten rijden. Sevenum is bereikbaar middels het openbaar vervoer en heeft zelfs een NS-station. Start hier de bouw van uw droomwoning?

Vraag gerust voor meer informatie. We geven u graag een toelichting.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels