Landgoed Heerstraat

Geplaatst door: Makelaardij Weemaes en van Damme

Specificaties

Prijs vanaf:
€500.000
Prijs tot:
€ 600.000
Oppervlakte vanaf:
2200 m2
Oppervlakte tot:
4000 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
3

Project omschrijving

Landgoed Heerstraat is gelegen aan de Heerstraat in Sint Jansteen in de gemeente Hulst. Het plan ligt tegen het waterwingebied van Evides waterschapmaatschappij en op een steenworpafstand van de Belgische grens.

Het landgoed wordt ontwikkeld tussen de Heerstraat en de Sint Janstraat ten zuiden van Sint Jansteen. Beoogd wordt om drie woongebouwen te realiseren ter plaatse van een landgoed dat gekenmerkt wordt door de overgang tussen een bosgebied aan de zuidzijde en een opener landschap aan de noordzijde.

De woningen zullen worden gebouwd op een behoorlijke afstand van de Heerstraat, zodat het landgoed allure krijgt. Het is van belang de landhuizen voldoende massa en gevelbreedte te geven om zodoende de nodige allure te bereiken.

Het totale gebied is meer dan 10 hectare groot. De 3 woningen hebben een vloeroppervlakte van 200 m2 tot 240 m2 (circa 1.500 m3) en worden gebouwd op perceeloppervlakten tussen de 2.200 m2 en de 4.000 m2. Daarbij kunt u de keuze maken om een stuk bosgrond van 1 tot 3 ha toe te voegen. Conform de eisen van de provincie is een hoogwaardige architectonische kwaliteit vereist.

Vraagt u vrijblijvend de brochure aan!

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels