Bouwkavel met sloopwoning in St.Odiliënberg - Reutje (L.)

Geplaatst door: Particulier

Specificaties

Prijs vanaf:
€69.000
Prijs tot:
€ 69.000
Oppervlakte vanaf:
415 m2
Oppervlakte tot:
415 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

De bouwkavel van circa 20,35 x 20,35 meter ligt midden in het gehucht Reutje in het buitengebied van Sint Odiliënberg (gemeente Roerdalen, Midden-Limburg), op circa 100 meter afstand van het bos en fraaie landerijen. Een buitenkans voor liefhebbers van ruimte en rust. Dicht bij de natuur, maar toch met voorzieningen, waaronder winkels en scholen, op korte afstand. De snelwegen A2 en A73 liggen op ± 12 autominuten afstand. Op dezelfde afstand ligt de stad Roermond met haar sfeervolle stadscentrum, gezellige pleinen en vele winkels, inclusief een Designer Outlet Centre.

De Maas en de vele waterplassen in de omgeving van Roermond bieden volop mogelijkheden tot watersport of anderzijds recreëren. Ook in de directe nabijheid ligt het Nationaal Park De Meinweg waar men heerlijk kan wandelen, fietsen en paardrijden. Op aanvraag heeft de gemeente Roerdalen een principe-standpunt ingenomen om medewerking te verlenen aan het realiseren van een nieuwe alleenstaande woning op genoemde locatie, met als voorwaarde dat de woningvoorraad in de gemeente ongewijzigd blijft. Dat betekent dat een bestaande woning gesloopt dient te worden.

Op de betreffende kavel aan de Reutjesweg 76 staat een sloopwoning met schuurtje. Van het oorspronkelijke perceel zal een strook van 5 mtr breedte aan het aangrenzende perceel nr. 78 worden toegevoegd. Resteert de bouwkavel op nr. 76 van 415 m². Deze kavel is te koop voor € 69.000 excl. sloopkosten en excl. kosten koper. In foto 1 is een modelwoning ingetekend.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels