Tuin van Gulik

Geplaatst door: Royworks

Specificaties

Prijs:
Verkocht
Prijs:
Op aanvraag
Oppervlakte vanaf:
m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
15

Project omschrijving

Dichtbij het historische centrum van Sittard worden in de groene wijk ‘Tuin van Gulik’ prachtige nieuwbouw woningen gerealiseerd die u zelf kunt samenstellen. Duurzame gezinswoningen op ruime kavels gericht op het zuiden, ideaal voor zonnepanelen. Klaar voor de toekomst!

Het is al geruime tijd voor iedereen zichtbaar: het gebied aan een zijweg van de Mgr. Vranckenstraat Sittard wordt in de periode 2013-2017 opnieuw ingericht met nieuwe woningen en heel veel groen. Het groen ligt ‘in de achtertuin’ van het Gulikshoes. Daarom de naam: 'Tuin van Gulik'. In deze groene en ruim opgezette 'Tuin van Gulik' komen nieuwe, energiemarginale eengezinswoningen.

Deze riante en comfortabele woonhuizen worden optimaal geïsoleerd en de zuid-georiënteerde kavels zijn ideaal voor de standaard geïntegreerde zonnepanelen. Er wordt bovendien uitsluitend gebouwd met duurzame materialen van gerenommeerde leveranciers. Door middel van de woningconfigurator willen wij u een goed idee geven van de mogelijkheden op het gebied van o.a. kavelkeuze en opties. Onze bouwwijze is echter erg flexibel en geeft veel ruimte voor het invullen van uw individuele wensen. Ook op het gebied van indeling en architectuur! Daarover gaan wij graag met u in gesprek om zo uw droomwoning te kunnen realiseren.

Kenmerken