Villapark Groenevelt

Geplaatst door: ZwinRegio Vastgoedmakelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€169.500
Prijs tot:
€ 255.000
Oppervlakte vanaf:
690 m2
Oppervlakte tot:
1000 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
3

Project omschrijving

Aan de rand van het sfeervolle Sluis ligt de villawijk Groenevelt als in een groene oase. Op royale kavels zijn er al verschillende vrijstaande en geschakelde villa's in cottage stijl gebouwd.

Op dit moment hebben is er nog een nieuwbouw woning te koop en kunnen er nog 3 representatieve villa's worden gerealiseerd. De architectuur is geїnspireerd op de romantische Engelse stijl. De uitstraling is klassiek en elegant, warm en gezellig. Aan de buitenkant traditioneel, van binnen voorzien van alle hedendaags comfort en tot in de perfectie afgewerkt.

Villapark Groenevelt is gelegen aan de groene rand van het mooie grensplaatsje Sluis en bovendien op korte afstand van één van de mooiste stranden van Nederland en niet te vergeten het Vlaamse land met de mondaine badplaats Knokke, toeristenstad Brugge en Antwerpen op steenworp afstand.

VRIJE KAVELS Voogtstraat 9 Sluis: 690 m² - € 169.500,00 Groenevelt 32 Sluis: 930 m² - € 239.500,00 Groenevelt 35 Sluis: 1000 m² - € 255.000,00 Prijzen excl. 21% BTW en notariskosten

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels