Beaufortlaan Soestduinen

Geplaatst door: Rademaker Vastgoed en Ontwikkeling

Specificaties

Prijs vanaf:
€555.000
Prijs tot:
€ 567.000
Oppervlakte vanaf:
656 m2
Oppervlakte tot:
674 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
2

Project omschrijving

Op een unieke locatie, direct grenzend aan de bossen en duinen van natuurgebied "de Lange Duinen" zijn bouwkavel 5 en 12 beschikbaar van 656 m² en 674 m² bouwrijpe grond! U loopt vanuit de tuin zo de bossen en duinen in. De kavel wordt compleet bouwrijp geleverd inclusief overdrachtsbelasting, geen bijkomende kosten dus! Het vastgestelde bestemmingsplan biedt veel ruimte om de nieuw te bouwen villa naar eigen wens te plaatsen op de kavel, qua grootte maar ook qua situering.

Wilt u liever een veranda op het oosten of op het zuiden?

De projectontwikkelaar heeft in overleg met de gemeente en omwonenden een passend ontwerp gemaakt. De woning zal op maat voor u ontworpen worden onder architectuur, binnen de stijl en het ontwerp van de overige woningen binnen het plan. Details: - Kavel bouwrijp (inclusief aanvraag omgevingsvergunning(leges), aanleg toegangsweg, NUTS aansluitingen etc.); - Frontbreedte kavel voorzijde 21 meter en diepte 33 meter; - Nieuw te bouwen villa minimaal 3 meter afstand perceelgrens (ruime mogelijkheden dus); - Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om een villa te bouwen met een goot- en nokhoogte van 6 en 11 meter; - Garage vergunningsvrij bij te bouwen; - Op enkele autominuten van de A28 of A27; - Topsegment met alleen vrijstaande villa's;

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels