Heerenweide Spanbroek

Geplaatst door: Hoekstra en Van Eck Makelaardij

Specificaties

Prijs vanaf:
€151.807
Oppervlakte vanaf:
380 m2
Oppervlakte tot:
984 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
11

Project omschrijving

Bouwkavels in Spanbroek, in het Project Heerenweide, gemeente Opmeer.

Boeren, burgers en buitenlui, hoort en zegt het voort;

Heerenweide Spanbroek -wonen tussen water en groen- komt er aan!

Heerenweide Spanbroek wordt een unieke woonlocatie met veel water en groen. Heerenweide Spanbroek is een ontwikkeling van USP en KLOK Ontwikkeling in samenwerking met de gemeente Opmeer.

Het totale bouwplan beslaat een gebied van ongeveer 21 hectare, waar ongeveer 350 woningen worden ontwikkeld.Deze woningen worden ontwikkeld in "het groen", grenzen aan brede watergangen of worden gebouwd op een eiland.

Het plan wordt ontwikkeld ten oosten van de woonwijk Wijde Klaver Oost en komt te liggen tussen de A.C. de Graafweg (N241) en de woningen langs de Spanbroekerweg.

Plan Heerenweide biedt volop ruimte aan de woningbehoefte voor de komende jaren en wordt in fasen uitgevoerd. In zijn totaliteit zal Heerenweide een zeer gevarieerd woningaanbod te zien geven met onder andere bouwkavels, twee-onder-een kap huizen met garage, geschakelde woningen en hoekhuizen met of zonder garage.

Deze woon variatie zal dan ook een gemengd koperspubliek te zien geven waarbij men kiest voor de woonbehoefte die men nastreeft.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels