Noord-Spierdijkerweg te Spierdijk

Geplaatst door: H3 Landelijk Vastgoed

Specificaties

Prijs vanaf:
€175.000
Prijs tot:
€ 245.000
Oppervlakte vanaf:
725 m2
Oppervlakte tot:
1240 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
8

Project omschrijving

Samen met de gemeente Koggenland is aan het karakteristieke lint van Spierdijk een mooi bouwplan gerealiseerd. Volledig in de open ruimte worden 8 prachtige en ruime kavels gerealiseerd. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om een voor de omgeving unieke en kleinschalige woningbouwlocatie te realiseren.

Dit plan bijzonder door haar ligging en mogelijkheden. Zo ligt het plan nabij de dorpskern van Spierdijk waar u diverse voorzieningen vindt en grenst het tegelijkertijd aan de open weilandstructuur met grazende koeien en schapen.

Het plan staat voor een blijvend contact met de natuur.  Stedenbouwkundig is er voor gekozen dat op de kavels grote enkelvoudige bouwmassa’s mogen worden gebouwd. Dit betekent dat u een grote woning kunt bouwen met inpandige garage en berging maar dat er geen bijgebouwen mogen worden gebouwd. De erfafscheidingen dienen van natuurlijke struiken en hagen te bestaan.

De basis bestemmingsplan regels zijn als volgt:
Vorm hoofdgebouw
- Oppervlakte maximaal 180 m2
- Goothoogte maximaal 6 m
- Bouwhoogte maximaal 12 m
- Dakhelling minimaal 40°, maximaal 60°

Materiaal en kleurgebruik
- De kleurstelling is neutraal, grijs en zwart tinten met hout, glas, riet en metaal

U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel, uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan en de welstandsbeoordeling.

De impressie van de woningen is niet getoetst bij de welstand. De uitgebreide bestemmingsplanvoorschriften zijn via H³ Landelijk Vastgoed op te vragen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning

Vergelijkbare bouwkavels