Dahliastraat 45a - St. Willebord

Geplaatst door: Van De Kasteele Makelaardij

Specificaties

Prijs vanaf:
€119.500
Prijs tot:
€ 119.500
Oppervlakte vanaf:
670 m2
Oppervlakte tot:
670 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

DIRECT EEN VRIJSTAANDE WONING BOUWEN !! Op een bouwkavel van 670 m2 eigen grond. In een woonwijk nabij het centrum van het dorp is dit zeer ruim bouwkavel gelegen in het bestemmingsplan "Dahliastraat 45 ". Het kavel is gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op loopafstand.

Het kavel is goed bereikbaar en op enkele autominuten gelegen van de A58. De verbinding met de Randstad, Antwerpen en Zeeland is goed. Het perceel is geschikt voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning met een bijgebouw van maximaal 100 m2. De tuin is op het zuiden gesitueerd en biedt u vele mogelijkheden. Tevens mag er een woonruimte worden gebouwd t.b.v. mantelzorg. Enkele kenmerken voor het bouwen van een woning: - aan-, uit- en bijgebouwen maximaal 100 m2 - breedte bijgebouw maximaal 6 m - goothoogte hoofdgebouw maximaal 3,25 m - bouwhoogte maximaal 6m - dakhelling minimaal 30 en maximaal 65 graden - mogelijkheid bij-, aan-, uitbouw voor woonruimte ten behoeve van mantelzorg ( maximaal 70 m2 ) Het perceeloppervlakte is 670 m². Wij informeren u graag over de mogelijkheden die dit perceel heeft voor het bouwen van een woning. De eigenaar heeft al kosten gemaakt om het bouwen op dit perceel mogelijk te maken.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Verkopend makelaar is aangesloten bij de NVM. Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst voor bouwterrein ( model 2015 ) zoals deze is vastgesteld door de NVM. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor met uw financieel adviseur contact opnemen, hij kan dat eventueel voor u regelen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels