Baken 13 Stadskanaal

Geplaatst door: Makelaars & Assurantiekantoor Boekelo

Specificaties

Prijs vanaf:
€225.000
Prijs tot:
€ 225.000
Oppervlakte vanaf:
823 m2
Oppervlakte tot:
823 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Uniek aanbod! En nee.... dat is echt geen loze kreet! Deze kavel is een van de laatste kansen om VOLLEDIG NIEUW te bouwen in het veelzijdige Stadskanaal en dan ook nog eens in de gewilde woonwijk 'Waterland'! Deze bouwkavel van maar liefst 823m2 groot, is te koop -inclusief alle afgegeven vergunningen en tekeningen- om een schitterende, royale vrijstaande 'kubistische' villa te bouwen! De ontworpen woning is levensloopbestendig te noemen met o.a. een slaap- en badkamer begane grond. Op de verdieping is er gekozen voor 2 ruim bemeten slaapkamers en een extra kantoor/kamer, uiteraard mag ook daar een badkamer niet ontbreken! Het woongedeelte op de begane grond is met name gericht op de zuidwestelijk gelegen tuin en de achtergelegen waterpartij, de woonkamer met open keuken zijn in de huidige plannen ongeveer 64m2 groot. U kunt doordat de plannen reeds zijn vergund vrijwel direct doorpakken met het opstarten van de bouw. De vergunde plannen zijn -op afspraak- in te zien en te bespreken bij ons op kantoor.

De huidige plannen zijn in samenspraak ontwikkeld met een gerenommeerde regionale tekenaar en idem aannemer. Uiteraard staat het u vrij om in samenspraak met -en na goedkeuring van- de gemeente eventueel wijzigingen door te voeren of een andere woning te laten ontwerpen. U kunt via de website ruimtelijke plannen punt nl exact het vigerende bestemmingsplan inzien. Stadskanaal heeft een regionale centrumfunctie met vele sportvoorzieningen, recreatiegebied met zwemplas en een winkelcentrum met een uitgebreid voorzieningenniveau. O.a. het streekziekenhuis en de winkelvoorzieningen liggen op korte afstand van de te koop aangeboden locatie. Uiteraard is er een ruim aanbod aan scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs. Stadskanaal kent prima busverbindingen en uitvalswegen naar o.a. Assen, Groningen, Veendam en Emmen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels