Kloostervelden - Fase 8

Geplaatst door: CRA Vastgoed

Specificaties

Prijs vanaf:
€169.000
Prijs tot:
€ 219.000
Oppervlakte vanaf:
485 m2
Oppervlakte tot:
742 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
8

Project omschrijving

Zelf bouwen in een prachtige natuurrijke omgeving met veel rust en ruimte? Dat kan in Kloostervelden! Naast de mogelijkheid om uw droomwoning te bouwen op een van de fantastische bouwkavels bevat het project diverse woningtypen met prachtige architectuur. Dit alles in een fraai, landelijk gelegen gebied op slechts 20 minuten reistijd van Eindhoven! Met Kloostervelden is een fantastische levendige woonwijk ontwikkeld waar naast de huisvestiging van de originele bewoners, circa 240 marktwoningen worden gebouwd. Het behouden van de natuurrijke omgeving is hierbij van groot belang. Wilt u ook wonen op Kloostervelden? Wij ontvangen u graag op de projectlocatie zodat u direct kunt genieten van deze fantastische locatie! Fase 8a en 8b: Deze fase omvat 8 prachtige bouwkavels op een rustige locatie aan de rand van de wijk. Alle kavels zijn gelegen aan de bosrand en enkele kavels hebben als extraatje een schitterend uitzicht over akkers. Als bouwer van uw woning heeft u veel vrijheid bij het uitwerken van uw droomhuis binnen het beeldkwaliteitsplan van fase 8 Kloostervelden. Het beeldkwaliteitsplan geeft inzicht in de sfeer en het karakter van het nieuwe woongebied. Geïnteresseerd in een woning of kavel in Kloostervelden? Neem dan contact met ons op!


» Bezoek website

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels