Swalmen - De Oever inclusief bouwplan

Geplaatst door: Lambregts

Specificaties

Prijs vanaf:
€117.500
Prijs tot:
€ 117.500
Oppervlakte vanaf:
420 m2
Oppervlakte tot:
420 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

TE KOOP IN SWALMEN BOUWKAVEL

Mooie bouwkavel (420m2) aan de rand van het bos, inclusief volledig uitgewerkt bouwplan voor een energie neutrale woning ! De kavel is gelegen aan De Oever te Swalmen. De aanbieding is inclusief complete stukken en een verleende vergunning voor de bouw van een vrijstaande moderne en energie neutrale woning. De nieuw te bouwen woning heeft een volledig geïntegreerd dak met zonnepanelen en een warmtepomp waardoor de energielasten nihil zijn. De warmtepomp zorgt tevens voor verkoeling in de zomer. De woning heeft een royale woonkamer/ keuken met een fantastisch tuincontact, een slaapkamer, badkamer en werkkamer / berging op de begane grond. Op de verdieping bevindt zich een prachtige grote ruimte met inloopdouche, wastafel en een 2e toilet. Desgewenst kan deze ruimte opgesplitst worden.

Koper kan mogelijk voor eigen rekening en risico en na goedkeuring van de gemeente Roermond ook zelf een bouwplan laten maken. Voor meer info kunt u gerust contact met me opnemen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels