Watermunt

Geplaatst door: Vermeulen Makelaardij & Finance

Specificaties

Prijs vanaf:
€495.000
Prijs tot:
€ 495.000
Oppervlakte vanaf:
2835 m2
Oppervlakte tot:
2835 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Bent u op zoek naar een van de mooiste woonplekken van Terneuzen? Wilt u graag u droomwoning bouwen? Dit bouwkavel geeft u de gelegenheid om uw eigen huis naar eigen smaak te bouwen. Dit prachtig gelegen bouwkavel van bijna 3000 m² heeft een royale breedte van bijna 80 meter aan het water met bijna volledig zicht over de Otheense Kreek. De breedte aan de straatzijde is circa 65 meter. U kunt uw huis gunstig voor de zon situeren op een Zuid/West ligging. Woonwijk Rietlanden II: De locatie maakt onderdeel van woonwijk Othene in de exclusieve woonwijk Rietlanden van Terneuzen met veel water en groen. Voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig in de woonwijk zoals fiets en wandelgebied, school en winkelcentrum.

Op een eigen kavel kunt u naar eigen wens een huis laten bouwen. Laat u goed informeren over de diverse mogelijkheden die het kavel u biedt. Uw dient bijvoorbeeld voor het opstellen van een bouwplan een architect in te schakelen.

Verdere bouwvoorschriften kunt u vinden op ruimtelijkeplannen of informatie via ons kantoor.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Domotica


Houtskelet bouw


Huisliften


Kelders


Traditionele bouw


Vloerisolatie


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Huisliften Kelder onder je woning Keuken informatie Vloerisolatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels