Burgemeester Meslaan Tiel

Geplaatst door: Dolron Rivierenland Makelaars

Specificaties

Prijs vanaf:
€250.000
Prijs tot:
€ 250.000
Oppervlakte vanaf:
419 m2
Oppervlakte tot:
419 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
1

Project omschrijving

Bouwkavel te koop!!

Bouw uw droomhuis op dit prachtig gelegen kavel in Tiel - Drumpt. Altijd al een eigen woning willen bouwen of laten bouwen? Dan is dit uw kans! De impressie van de woning bij de fotopresentatie van de bouwkavel is bedoeld als suggestie. Andere verschijningsvormen behoren ook tot de mogelijkheden. Aan de meest statige laan van Tiel ligt nog één vrije plek waar u geheel naar eigen smaak en wens uw vrijstaande woning kunt laten realiseren.

Bouwkavel: Een perceel met vele mogelijkheden!

Dit langgerekte perceel (ca. 11 meter breed en ca. 37 meter diep) van 419 m² biedt u vele mogelijkheden om uw vrijstaande woning te bouwen. Bij de gemeente Tiel is er al een goedgekeurd bouwplan voor dit bouwkavel beschikbaar. Wat mag u hier zoal realiseren? Het is hier toegestaan een vrijstaande woning te realiseren van ca. 725 m³ en een garage van ca. 100 m³, de woning mag een klassieke of een moderne woning uitstraling hebben. De mogelijkheden zijn uiteenlopend.

Bouwvlak woning: ca. 7 x 15 meter (breedte x lengte) ;garage naast de woning behoort tot de mogelijkheden.

Nokhoogte: max. 10 meter
Goothoogte: max. 6 meter

Ligging: Dit bouwkavel ligt in het oude dorp Drumpt dat sinds enkele decennia een wijk van Tiel is. in de nabijheid van het perceel zijn diverse belangrijke voorzieningen te vinden, zoals basisscholen, een winkelcentrum, diverse sportverenigingen en het ziekenhuis. De Burgemeester Meslaan wordt getypeerd door de vele statige huizen. Diverse woningen en gebouwen in de directe omgeving herinneren nog aan het oude Drumpt, zoals de kerk, oude school en het direct naast het kavel gelegen oude gemeentehuis van Drumpt. Dit gedeelte van de lange Meslaan kenmerkt zich door een variëteit aan woningen, van deftige landhuizen uit de 19e eeuw tot moderne tweekappers uit de 21e eeuw.

Kortom een volwassen straat waar u zich van begin af aan thuis zult voelen.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels