Veldwijk

Geplaatst door: Pebem Vastgoed BV

Specificaties

Prijs vanaf:
€295.000
Prijs tot:
€ 425.000
Oppervlakte vanaf:
1331 m2
Oppervlakte tot:
2342 m2
Type:
Vrij op naam
Aantal kavels:
9

Project omschrijving

Vrije kavels in Tubbergen Op een prachtige en uniek gelegen plek, net buiten de dorpskern van Tubbbergen, worden negen zeer ruime nieuwbouwkavels uitgegeven. Deze exclusieve woonomgeving ligt op slechts enkele minuten lopen van het (kern)winkel- gebied. Negen kopers krijgen de kans om hun woondroom op deze unieke plek te realiseren. Leven in een villa die in alle opzichten past bij uw woonwensen, midden in een prachtige landelijke omgeving. Uw hart gaat daar toch ook sneller van kloppen?

Realiseer uw woondroom op plan Veldwijk! Veldwijk ligt in de hoek van de Reutummerweg en de Weleveldstraat centraal gelegen in Tubbergen. De lokatie kenmerkt zich door een ruime opzet in een groene omgeving. Om het natuurlijke karakter te versterken, worden de bouwkavels ingevuld als ‘groene kamers’. Iedere kavel zal omgeven worden door groen, aan de achterkant en aan de zijkanten. Deze groene kavels waarborgen privacy en bieden een grote vrijheid in architectuur. In de directe omgeving vindt u alle belangrijke voorzieningen die u het leven gemakkelijker maken. (Basis)scholen, sportvelden, winkels, alles bereikbaar op loopafstand. En op de fiets bent u binnen enkele minuten in het prachtige Twentse coulissenlandschap. Kies uw eigen architect & aannemer. Indien uw hierin ontzorgd wenst te worden dan kunnen wij u alle werkzaamheden uit handen nemen en samen met u uw woning realiseren.

Kenmerken

Kavel informatie aanvragen

Vraag informatie aan bij de kavel aanbieder.
Wilt u meer informatie van bouwbedrijven om uw nieuwe woning of bedrijf te bouwen? Vraag dan hieronder informatie aan van verschillende bouwbedrijven:

Centraal stofzuigsysteem


Domotica


Kelders


Traditionele bouw


Zwembadbouwers

Meer informatie over...

Centraal stofzuigsysteem Domotica Kelder onder je woning Keuken informatie Welke vloer in je nieuw woning Zwembaden

Vergelijkbare bouwkavels