Franekeradeel, Tzimmarum, it vossebosk

Geplaatst door: Makelaardij Hoekstra

Specificaties

Prijs:
Verkocht
Oppervlakte vanaf:
540 m2
Oppervlakte tot:
850 m2
Type:
Kosten koper
Aantal kavels:
6

Project omschrijving

Bouwkavels in "It Vossebosk"

In plan "It Vossebosk", gelegen aan de noordrand van Tzummarum, heeft Pré-Bo-Hûs een aansprekend projekt ontwikkeld. Het nieuwbouwplan bestaat onder andere uit vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen, rijenwoningen en vrije kavels.

Vrije kavels:

Op lokatie D, aan de bosrand, biedt Pré-Bo-Hûs Projectontwikkeling 6 royale vrije kavels aan.

Alle kavels zijn gelegen aan de bosrand, ten noordwesten van het gehele plan.

De kavels variëren in oppervlakte, waarbij de kleinste kavel 540 m2 bedraagt en de grootste 850 m2.

Op iedere kavel dient een huis gebouwd te worden.

Aan de architectuur van de bebouwing van de kavels zijn geen speciale voorwaarden gesteld.

Ieder ontwerp dient te voldoen aan het bestemmingsplan en de toets van de Welstandscommissie, huidige wetgeving en Bouwbesluit.

Tzummarum:

Het dorp Tzummarum is gelegen in het noord-westelijke deel van Friesland en wordt omringd door het zo karakteristieke weidse Friese terpenlandschap. Rust, ruimte en frisse lucht zijn de kernwoorden waarmee de omgeving zich het best laat omschrijven.

Net zoals in veel omringende plaatsen vormt ook in Tzummarum de laat-middeleeuwse kerk het middelpunt van het dorp. De neo-gotische bouwstijl en de ranke torenspits zijn enkele bijzondere elementen aan dit karakteristieke bouwwerk.

Het dorp kent een actief verenigingsleven en voor de dagelijkse levensbehoeften kan men prima bij de plaatselijke middenstand terecht. Verder mogen ook de bibliotheek en basisschool in dit kader niet onvermeld blijven.

Voor wie desondanks van uitgebreidere voorziening gebruik wenst te maken zijn omringende plaatsen als Franeker, Harlingen en Leeuwarden op korte reisafstand bereikbaar. De regionale busverbindingen zorgen er bovendien voor dat deze plaatsen ook per openbaar vervoer goed te bereiken zijn.


Kenmerken